sjmm
|
Helov, punce!! Smo imel čist zapolnjeno popoldne, sem vas pa vse prebrala in Katjuša...čisto sem navdušena nad čestitkami...bom jz tud moje poslikala, če bi se dalo voščilnice nardit...res so cortkane,....se bojo vse mame stopile baki....Niku zdravilne pozdravčke in onassis...naj težave kar se da hitro minijo...evo še zate , pa vso srečo na izpitu!!!!!!! pri nas vsi kar dobro, naš Jan si je še eno dodatno zadevo v šoli izbral...je že dolgo sanjal o košarki...sej k je tok velik...in ga je učitelj kr določu naj se prikaže na treningu Majči... danes se je princ odloču, da bo dopoldne spal sam pol ure , pol je bil temu primerno razpoložen , sam so ga mulčki kar razvedrili in popazili, da sem lahk vsaj kosilo nardila...smo cvetačno kremno juhco papcal s popečenimi kruhki in rižev narastek in kompot...Maju je bilo vse njami...HB, ker včas sem tok k mu kuham in kuham, pa je ful dobra papica, on pa vn špukne, pa sej vem, da ni zmeri človk razpoložen za hrano, sam vseen....no, sej bo pol je pa moj pršu in še sonček se je pokazu in smo šli en krog na luft ostali pa so imeli nalogo in posodo za poštimat, aja, pa dans je kr moj s spiskom v štacuno teku in sem imela pol kuhne fasnge...no, sam je kr lepo, da so zaloge polne jutri pa pride moja mami, pa bomo lahk mal poklepetale in pokofetkale , upam, da bo Maja en krog peljala, jaz bom pa hitr kej postorila no, zdej morm pa partizane k počitku nagnat ...se tipkamo