Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 20:25:33
|
|
|
|
Urša08
|
Takole mojedva sončka spita . čebel@ kako je šlo na izpitu? sjmm lepo da se možek trudi kar izkoristi pa nej ti mal pomaga onasiss kako seminarska?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 20:26:25
|
|
|
|
Urša08
|
Jutta kako je z Vidkom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 20:29:02
|
|
|
|
Urša08
|
No takole, mal sem pokomentirala, sej velik dela nisem mela . Zdej grem pa še par malenkosti v stanovanju narest pa seveda na kavčka si mal odpočit Vsem želim lahko nočko, pa naj bo čim daljša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:00:30
|
|
|
|
tanci29
|
čer evo dons se lohk pa jest pohvalim....otročka spita...stanvanje je tipi topi...mož gre na službeno zabavo jest pa nogu u luft in relax
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:00:44
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutta kako je z Vidkom? Videk je vsak dan bolje Hvala. Jutri imava pregled na polikliniki. Držite pesti. Aja nisem še povedala, kako je bilo včeraj. Sva se cel dan potepala. Že kar zjutraj sva bila pri pediatrinji, kjer sva dobila napotnico za travmatologa in pa pogledala je tole njegovo alergijo. Žal ne ve od česa, bomo morali kar sami ugotovit. Je pa napisala recept za neko kremico in če ne bo pomagala, potem bomo morali iskati vzrok za izpuščaje v hrani. Ampak jaz dvomim da je hrana, ker ni jedel nič novega. Nato sva jo mahnila proti vrtcu, kjer sem povedala, da se lahko zgodi, da mi bodo podaljšali porodniško. Ko bom dobila odločbo moram prit k njim, da spremenimo datum vstopa v vrtec. Vmes je šel Vid malo spančkat, popoldne sva se pa potepala po mestu s še eno prijateljico s faksa, ki ima štirimesečnega dojenčka. Sva kar vedela, da morava izkoristit lep sončen dan, ker bo sledilo grdo vreme. Danes sva cel dan preživela v stanovanju . No ampak sva si popestrila tako, da sva spekla kivijevo pecivo. Je bil ati ful vesel, ko je prišel domov in videl cel pladenj peciva v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:01:18
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čer evo dons se lohk pa jest pohvalim....otročka spita...stanvanje je tipi topi...mož gre na službeno zabavo jest pa nogu u luft in relax tako se dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:02:29
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - a je Hana dobila vrtec? Kdaj greš ti delat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:09:10
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tanci - a je Hana dobila vrtec? Kdaj greš ti delat? ja je dobila vrtec....ravno prejšni teden sem podpisala pogodbo....porodniška se mi izteče 17.1. vrtec začnemo 1.2. se prav tam nekje drug teden februarja začnem delat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:19:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tanci - a je Hana dobila vrtec? Kdaj greš ti delat? ja je dobila vrtec....ravno prejšni teden sem podpisala pogodbo....porodniška se mi izteče 17.1. vrtec začnemo 1.2. se prav tam nekje drug teden februarja začnem delat.... mi pa še vedno nič..... no kakorkoli jaz grem pa 13. 1 delat..... ah bo že....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:19:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kristi, Larissi in Benjaminu vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:20:03
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci me smo držale pestke za Hano, povej kako je z alergijo, je šla papa? mi tudi... kako je šlo?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:20:51
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo naša wc, kopalnica in dnevna soba se šijnajo.... Za seminarsko čez dan ni bilo časa... grem jo zdaj delat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:21:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čer... še nekaj me zanima, kako dajete otroke spat? po kosilu in zvečer... :) ali date samo v posteljo in zaspijo ali jih uspavate?? Boma dopoldan in popoldan ga jaz položim k sebi v naročje, mu dam dudo, ga božam in potem spečega položim v postelco, zvečer mi pa ponavadi ob flaši mleka zaspi in ga preložim. To se pravi ga uspavam ane ja ..hvala... :) jaz tudi včasih če je res utrujen ga pa položim in zaspi... :) Imam pa full problem.. ker mi zdaj že 3 dan ponoči ne spi in sem k en , in nevem kaj naj naredim... :(
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:22:25
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eno vprašanje. Sem šele zdaj opazla da sta dve vrsti Aptamila2 in sicer imunofortis pa še en. Katerga vi kupujete, a je spoloh pomembno? jaz tega ki ima oranžen kvadratek pri medvedku.. imunofortis.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:22:26
|
|
|
|
Onasiss
|
EVO EN VIC.... Gleda dedek časopis in se ustavi na strani kjer so osmrtnice. Pa pride mimo vnuk in reče: "Kaj je dedek, a si na FACEBOOK-u."
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:25:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čer.... kako ste kaj? Vas bom pol pokomentirala... Pri nas vlada čudno stanje vsi kašljamo in mal kuhamo vročino in to je to.. :) Hčerki se je pa tolk pod noskom vnel, da sploh nevem s čem čem namazat... :( No ne spim že najmanj tri dni.. tako da sem takole zgledam... :) Katjuša... lep voz..... sam imam eno vprašanje a jih nimaš ti full doma? kje boste pa kupili hiško?..:) čebela... lep lego... Kolumbo... ti si pa korajžna... :) zaradi kriminalista mislim... :) sorry sam to si me že ene 3x vprašala in vedno ti razložim da imam in da pač noben ni primeren, tist k bi bil najbolj primeren nima pasov in naš beni pač ne sedi primiru ..... imam 3 zapp neuporaben druga k za trgovino ali zdravnika, marelca v drugem avtu za trgovino, en kombiniran brez pasov..... no in 4 je tale nov.... enga sme pa prodala, če ga nebi tega ziher nebi kupla noseka jst namažem z lanolinom in ful pomaga ja za nakup... A je zdaj ta voz ok?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:29:54
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss EVO EN VIC.... Gleda dedek časopis in se ustavi na strani kjer so osmrtnice. Pa pride mimo vnuk in reče: "Kaj je dedek, a si na FACEBOOK-u." sem tole kar sestri fwd, ker non stop na FB visi
< Sporočilo je popravil Jutta -- 8.12.2009 21:32:07 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:31:05
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - super za vrtec Onasiss - kaj ko bi spet malo Jankovica spomnila na obljubo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:32:37
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tanci - super za vrtec Onasiss - kaj ko bi spet malo Jankovica spomnila na obljubo Ja... bom najprej še enkrat v vrtec klicala, pol bom šla pa kar k Jankoviću na obisk....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:33:09
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi pa šla na en džiro z vozičkom pa tamal ful kašlja in zunaj megla sem probala dat na voziček sicer tole plastiko od quinija k je za dež in paše gor a mislte, da bi blo OK it z njim ven? kašelj ima prav tak gnojn in globok jaz ga v meglo ne bo peljala če tako kašlja se strinjam tudi jaz
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:41:53
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša res je ko se enkrat navadiš na sprehode je težko bit notri . Tud men se bo dons scufalo pomoje, čeprav sta zaenkrat oba pridna. ja men tudi... že tako nič ne spim, pol pa še ven ne morem it.. :(
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:42:21
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ko bi vi vidle kaj naš tamal zdle dela...... hodnik je že tak, da ni kje hodit..... vse kar je možno je na tleh od čevljev naprej ampak je tok zaposlen da me sploh ne šmirgla če kej rečem...... ta je pa dobra...:)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:45:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz imam pa danes izpit pa se mi ne da več učit ......se mi Prešeren že gabi čebel@ bomo držale pestke, ob keri uri ga pa maš? že stiskam nič veliko o prešernu moj sonček je na prešerna rojen moj možek je dobil paket od Hipp not pa voda, nalepka otrok v avtu in slonček:) bravo za hipp in tvojega možka.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:49:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a pride katera na zimsko pravljico?..... jaz.. jo vsak dan pijem.. za zdravje.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:53:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no jaz imam spet dan jo mi gre tašča na živce .....prele je Hana bila tok zaspana že da se je tko nerodno prekucnila in ji je malo začela kri iz noska tečt ......valda je začela na full jokat in jaz jo (normalno) vzamem v naročje in jogrem tolažit......pa pride gor tašča in začne najedat,zakaj jo tolažim da se mora itak navadit na udarce......že,ampak ona je še dojenček in ne ve zakaj jo boli pa še zaspana je bila.....tko da imam spet momente ko ji ne zaupam Hane in bi jo dala rajši v privat vrtec-to pa moj ni za to kakšen nasvet? TAŠČE jaz bi jo dala v vrtec.... ti jo pridem čuvat? tristan bo šel septembra ... v šoli in v vrtcu tole je pa čist zadeto... :()
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?