Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

počutje kej boljše?
a zdaj mu naj tko delam kasice z am zjutraj in zvecer..upam ,da bo res zdaj ukinjeno nocno hranjenje kot je bilo vceraj ,ko je pojedel na zlicko za vecerjo...
.
)...Pol pa je jedla, spala 40 min in auf...Sm jo sam preložla v postlco tle vdnevni in sm še malo zakinkala na kavču, k so se mi oči kr zapirale...Pol smo gledale risanke, zdej je pa že sitkana, tko da mislim, da bo šla pančat, jst pa tudi.
pa je gospod hotu eno grozljivko gledat.... pol sma šla pa ajat sem se pa tud jst stran obrnala..... ma se mi ne da tko na hiter čupa pupa bi rada mal bolj temeljito kar pa ob 12 ponoč ne moreš vsaj jst ne če sem od 7 pokonc
mah sej prva runda je bila kr dolga, je spal skoraj do dveh potem sem ga pa skušala dat k nama in kmalu obupala ker je kr neki skakal, da ne govorim, da mi je spet uspelo razbit nočno lučko, ki sva jo ravno včerej kupla