Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je ta net počasen - oz. forum. Na vsake tok kvatre. Uh........
zbudu kr se je hotu mal pocrklat (
Že lani sem ga preležala, za letos pa tud tko kaže ... Stavim na drugo leto
da boste preboleli normalno kot usako drugo bolezen.
, sm mi je fajn kr mam kr nekej gradiva na to temo. Mogoče vam kasnej zaupam kako midva rešujeva spore, al čm vam kr zdej da boste mele kej delat
. Jaz sem mela tam v tretjem-četrtem mesecu obdobje ko mi je fuul pasalo in je blo ful intenzivno, še ful boljše kot prej, ampak enkrat se je pa kar obrnilo in mi sploh ne paše več, ampak še vedno se spraviva ene 2x na teden, ampak se moram kar pomatrat zase, mi je ful trebuh v napoto, sploh ker sva bolj za klasiko ampak v vsakem primeru se mi trebuh malo "spešta", kdorkoli je že na vrhu in mam slab občutek če me preveč tišči. Se mi zdi da preveč razmišljam vmes, kako bo, pa kako bi, pa kako to doživlja
v trebuhu če ga stiska, tako da je kar mal bedno. Po mojem bi si morala v glavi mal pošlihtat, ampak pomoje do konca nosečnosti bo samo še huje