|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
4.12.2009 13:51:02   
malicki
Na žalost nam nosečkam po zakonu pripadata le 2 UZ, kar je več je le dobra volja G. In sicer 1. UZ je tisti na začetku ko sploh ugotovijo ozir. potrdijo nosečnost, 2. UZ pa morfologija. In to je to. 3. UZ ti izjemoma pripada nekje na koncu nosečnosti, če G tako presodi.

Pol pa beremo kako so aparature po bolnišnicah in ZD neizkoriščene user posted image user posted image  

Ne vem pa več kdaj se začnejo CTG-ji in kako pogosto jih imaš.

Pregledi bi naj bili na 4-5 tednov.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.12.2009 13:51:07   
3vid
vekybel: pa ti verižica kroži ali gre levo desno.Pa si probala na roki ali trebuščku.

..Branka28 nosi pupikooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.12.2009 13:56:20   
W.W.
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Sm prebrala informacijo, da se lahko zavarujemo pred gripo in prehladu z seksom, tko da se moje mnenje o cepljenju proti novi gripi spreminja. Cepila se BOM z seksom user posted image in to že kr dns da nebo prepozno user posted image

Jupi, jest tud. Pa čez vikend bomo še ponovil dozo :P Hahaha

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.12.2009 13:57:13   
3Sonček3
3. UZ se mi zdi da je v 30. tednu oz. takrat okol k mate pregled. Js sm do zdej mela 2 UZ 2 morfologiji in NS in sm zelo zadovolna da mi usakič nrdi UZ da vidm pikico user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.12.2009 14:16:29   
Anonimen

Sm prebrala informacijo, da se lahko zavarujemo pred gripo in prehladu z seksom, tko da se moje mnenje o cepljenju proti novi gripi spreminja. Cepila se BOM z seksom in to že kr dns da nebo prepozno

Vi karuser posted image user posted image user posted image user posted image  Vam nisem nič faušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu W.W.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.12.2009 14:18:30   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Sm prebrala informacijo, da se lahko zavarujemo pred gripo in prehladu z seksom, tko da se moje mnenje o cepljenju proti novi gripi spreminja. Cepila se BOM z seksom in to že kr dns da nebo prepozno

Vi karuser posted image user posted image user posted image user posted image  Vam nisem nič faušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti neboš uporabla tega cepiva?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.12.2009 14:20:04   
Anonimen
Glede UZ, jst ga imam vsakič ko grem na pregled user posted image .
Glede CTGjev, se bodo pa pri meni verjetno začeli konec jan - začetek feb.
Pol pa sam še AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

MIslim, da bi bilo fajn si enkrat v prihodnosti, izmenjat si številke, da bomo na tekočem, katera je vse rodila in seveda da bomo lahko navijale in pomagale dihat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.12.2009 14:21:08   
Anonimen

Vi kar Vam nisem nič fauš

Mogoče, sam bo bolj težka, sej veš stranski učinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.12.2009 14:22:54   
3Sonček3

Mogoče, sam bo bolj težka, sej veš stranski učinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najhujši stranski učinek si že dobila (user posted image ) user posted image use ostalo pa če ni prepovedi od G se da normalno preležat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.12.2009 14:23:12   
Anonimen
uffff punce a se zavedate, da bomo drug mesec šle že urejat porodniško in paket.

Res gre hitro čas, tik tak pa bo marec - no čeprav se ne bi branila, da bi konec februarja že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.12.2009 14:26:10   
3Sonček3
Že drug mesec? Joj kaj gre hitro to use skupej sej me bo use prehitelo user posted image . Bo treba spet use pregledat kaj je treba in kaj ne da nebom kej pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.12.2009 14:26:53   
Anonimen

Mogoče, sam bo bolj težka, sej veš stranski učinki

najhujši stranski učinek si že dobila ( ) use ostalo pa če ni prepovedi od G se da normalno preležat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi boš rekla, ko boš drugič noseča, če se ti da zvečer pr takem malem  ravbarju, še zvečer mislt na seksuser posted image user posted image user posted image  Postelja in koma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Še dobr, da smo jo uspel v tadrugo kej narestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.12.2009 14:28:09   
Anonimen
Že drug mesec? Joj kaj gre hitro to use skupej sej me bo use prehitelo . Bo treba spet use pregledat kaj je treba in kaj ne da nebom kej pozabila.

jaaaaa. jst mam hvala bogu že skor use doma, res samo še malenksti - duda, flaška, itd..................

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.12.2009 14:28:16   
3Sonček3
no no sara sej ni tko hudo. Sm prebrala tut da utrujenost nesme bit razlog zato da ne seksaš!!! Glih seks ti bo povrnil moči, zato ... brez izgovorou user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.12.2009 14:30:47   
3Sonček3

Že drug mesec? Joj kaj gre hitro to use skupej sej me bo use prehitelo . Bo treba spet use pregledat kaj je treba in kaj ne da nebom kej pozabila.

jaaaaa. jst mam hvala bogu že skor use doma, res samo še malenksti - duda, flaška, itd..................

Js nimam pa še nč doma edino tisto kar sm vam zanč slikala, to pa tut O od Opreme ni. Mah sej bo user posted image . Glede opreme se js ne sekeram to se bom hitr znašla, bolj me skrbijo papirji ki jih je potrebno urejat, kr sm prvič v taki situaciji in nevem kaj use je treba spount. Vem da morva it za paketk izpount pa priznat očetovstvo,. Kej druzga mi pa zdejle res ne pade na pamet, bi bla zelo hvaležna če bi kera napisala kaj use morm uštimat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.12.2009 14:34:28   
Anonimen

Js nimam pa še nč doma edino tisto kar sm vam zanč slikala, to pa tut O od Opreme ni. Mah sej bo . Glede opreme se js ne sekeram to se bom hitr znašla, bolj me skrbijo papirji ki jih je potrebno urejat, kr sm prvič v taki situaciji in nevem kaj use je treba spount. Vem da morva it za paketk izpount pa priznat očetovstvo,. Kej druzga mi pa zdejle res ne pade na pamet, bi bla zelo hvaležna če bi kera napisala kaj use morm uštimat.

Ma ja, mi bomo vse koristili od Žive, mi je škoda zdej novo kupovat, če je pa itak Živa dobila vse novo. Eno leto pa gor ali dol. No nekaj časa me je mikalo, da bi kupila ta novo MC lupinico vijolčne barve, samo me je zdaj minila ta želja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.12.2009 14:36:14   
Anonimen
no no sara sej ni tko hudo. Sm prebrala tut da utrujenost nesme bit razlog zato da ne seksaš!!! Glih seks ti bo povrnil moči, zato ... brez izgovorou .

uf knjiga je eno, praksa pa drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.12.2009 14:37:48   
3Sonček3
Ma ja sej je use stvari najbolš prespat, nikol se ne zaletet v nekej.
Kje ste še ostale, napište še ve kej da bo še bolj zanimivo in da bomo use sodelovale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.12.2009 14:40:38   
rožca26

no no sara sej ni tko hudo. Sm prebrala tut da utrujenost nesme bit razlog zato da ne seksaš!!! Glih seks ti bo povrnil moči, zato ... brez izgovorou .

uf knjiga je eno, praksa pa drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, se popolnoma strinjam s saro. če grem jest sam v postlo moj nima čist nč več od mene - v šusu zaspim in pol sam neki komentiram, da bi pa kej blo še odmene pa ... user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.12.2009 14:41:30   
rožca26

Ma ja sej je use stvari najbolš prespat, nikol se ne zaletet v nekej.
Kje ste še ostale, napište še ve kej da bo še bolj zanimivo in da bomo use sodelovale.

jest sm tuki, sam po pravici povedano se mi ne da gor viset user posted image  sam spat bi šla.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.12.2009 14:42:01   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

ja, se popolnoma strinjam s saro. če grem jest sam v postlo moj nima čist nč več od mene - v šusu zaspim in pol sam neki komentiram, da bi pa kej blo še odmene pa ... user posted image

Ojoj punci kje vam je mladost ? user posted image user posted image user posted image

(Sej razumm da mate nagajivčke doma k vas izčrpajo čez dan)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.12.2009 14:42:58   
3Sonček3

jest sm tuki, sam po pravici povedano se mi ne da gor viset user posted image  sam spat bi šla.

Vrjamm, sej je res en tak čudn zaspan dan danes, no kaj čš bo že bolš

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
4.12.2009 14:45:01   
rožca26

Ojoj punci kje vam je mladost ? user posted image user posted image user posted image

(Sej razumm da mate nagajivčke doma k vas izčrpajo čez dan)

odšla je, odšla. pa pr men je skoz tko - tud brez vida user posted image  sej mi ful velikrat paše, pa je moj takrat utrujen (veš, je vrtnar)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
4.12.2009 14:46:59   
rožca26
kam je pa zdej sara izginila??user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
4.12.2009 14:50:59   
3Sonček3
Sej js bom tut zginla, grem mizico prpravt za kosilo. 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?