3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Aha sm se spomnla da mam še eno vprašanje. Men dodatno zavarovanje plačuje CSD, osnovno (14,17) pa si plačujem sama in imam pri zdravnikih vedno problem, ker na kartici to ne piše in morm vedno odločbe sabo nost da vidjo da je to res. In na koncu mi še pregleda ne morjo vpisat na kartico in v lekarno ne morm po zdravila (na recept). Sm klicala že na ZZZS pa so mi rekli da oni nimajo nč s tem, ker osnovno plačujem sama in lahko samo to preverjo, na CSD mi je pa rekla da naj potrdim kartico. Pa sej jo zmerej potrdim pa je zmerej isti ku..c. A ma kera kakšno idejo kaj naj nrdim, kr me je že kr sram k morm skos to razlagat. Jaz imam isti problem, le da pri meni ne komplicirajo. Pa saj, če plačaš, potem na kartici piše, da je krito, saj nobenega ne briga, ali plačaš sama ali podjetje.. Nikoli me pa niso spraševali v lekarni oz. mi komplicirali , res čudno, da ti komplicirajo.. Mislim, da bi se to mogla zmenit na UE oz. na občini, kjer si sklenila to zavarovanje. Ker osnovno ti krije vse osnovne preglede (zdravnik, zobar, ginekolog) in tudi osnovna zdravila.. Samo, mi je čudno nekaj.. ti dobivaš tako kot jaz socialno podporo, ane? No, potem bi itak morala imeti še dodatno zavarovanje. Tukaj pa sploh ne bi smelo biti nobenih komplikacij pri zdravnikih in v lekarni... Sej mi ne težijo zarat osnovnega, tega k ga sama plačujem, problem je v dodatnem k ga plačuje socialna, sej zato tut men negre to v glavo, bo treba it na socialno pa uprašat mal kako je s tem. Da me nebojo pol še v P zavrnli
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|