Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. je rekel moj da imam preveč časa. a kam pa naj se dam, če sem na bolniški
...
za pregled
.
. Bom tiralico za vami razpisala
in je njegova mama rekla da če bo punčka naj bo Sabina in on se s tem strinja js pa nevem, mela sva ime Sanja zdej se je pa spet premislu, men se bo zmešalo. Uredu to sm požrla (mogoče mi bo čez čas ušeč in se bom tut js strinjala, če se pa nebom se bomo pa pač mal kregali, mi je prou žou to je moj otrok), pol je pa rekla če bo fantek naj bo Adnan in on se je spet strinjou, tukej pa nisem mogla bit več tihu, sm pa rekla če bo fantek bo Liam pa če ga pol noben noče pogledat mi je čist useen. In sm tko živčna zdej kr nevem, nebi se rada tašči zamerla, nebi se rada z lubijem kregala. Pomoje bo najbolš da mal počakam pa mu enkrat pol rečm če mi še vedno nebo ušeč.
škoda js bi pa tut kakšno na netlogu rada spoznala. Na FB namreč ne hodm, zarat raznih virusou... je moj kr elergičn na to stran, tko da se vam tam žau nebom prdružla. Bom pa zlo vesela če se mi bo javla kera na Netlogu