sonya1
|
Gigi, dr. Vogler mi je že dal napotnice. Za HSG, pa dve za krvni test ob jemanju klomifena. Pa rekli so mi, če pade 3. dan menstruacije na soboto ali nedeljo, da moram iti v staro porodnišnico na odvzem krvi. Kje sploh je ta stara porodnišnica ???? A bi morala dobiti še kaj ? Pa navodila, kam mora moj na spermiogram. Je pa Vogler rekel, da naj na HSG-ju kar povem, da ne bomo čakali izvidov spermiograma, da je on tako rekel, pa da že naslednji ciklus naberemo vse skupaj, da se začnemo lahko meniti. Ja, stara sem že, pa se mudi, nimam kaj čakat... Če naberem izvide pred poletjem, pa pol kaj pametnega ukrenemo jeseni. Čez poletje moram namreč za dobrih 5 tednov v Ameriko (ne niso počitnice, bolezen v družini..) Zarja, ko bi se vozila s Cliotom brez klime kot jaz, ki ga zna vsak vaški posebnež popravljat, ne bi imela teh težav. Ja, če si pa šminka, pa plačaj Mausi, saj stare smo pa vse približno enako, pa smo še vse precej optimistične. Se pa ne strinjam s tem, da si preveč želiš. MORAŠ si želeti, da se uresniči.
|