Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Edina opcija je, da ko pride mož na obisk, nekdo pripelje še tamalo in počaka dol v kavarni in grem jaz dol za pol ure. Samo se mi zdi, da bo to samo še slabše. Pol bo ziher jokala, ko bom šla stran
. Mah, sej, bo, je treba mislit pozitivno.
pa nikakor ne morem prepričat da bi šel zraven, pravi da kitajska ni zanjga...ma neke predsodke...jao ti moški...pol pa pravijo da so ženske zakomplicirane
spremenila lego, ker ne vem, kje je popkovina, pa ne bi rada še kakšne dodatne škode naredila
... Na obisk smo za nekaj časa dobili čistokrvnega svetega birmanca in upamo da se sparita... čeprav kot kaže ne bo nič
... se pač ne marata... bomo vidli jutri kaj bo...
, sicer bi ziher že mela neslano dieto... ufff Zatečenost me zares moti le pri prstih na roki, ker jih ne morem prav uporabljati... težko nekaj močno primem, oz nekaterih prstov ne morem pokrčit čisto skupaj v pest... mah, se ne sekiram, sej je sam še 15 dni
da sem se res prestrašila, zato bom raje mal bolj zmerno jaz to delala in počakala na