zirafa76
|
evo, da ne bom sam o gripi težila... Ko ste ravno debatirale zadnjič o dlakah.... obožujem kopeli zadnje čase in danes sem ugotovila najboljši položaj, za očedenje tam spodaj ..dejansko je to banja, , lepo se raztegneš, opreš noge na konec banje, če imate seveda takšno normalno velikost, to ne mislim tistih ogromnih, jazzuzi varijanta.. in se vidiš kot brez trebuščka, malo si ga privzdigneš, ker je mehak, gre še lepše.... ..in rez, rez, rez.... saj ne, da sem odkrila toplo vodo, je pa zame definitivno odkritje... , da se ne matram pod tušem.. Kora..z veseljem..... ja in še nekaj malenkosti... MERE do sedaj sem v prsa pridobila na obsegu kar 17 cm... ..škoda, da mojga ni, ziher mu je žal... v trebuh na obsegu 34cm , samo v dveh tednih cc 10cm zadnjica..6 cm KG..12 začela s čisto normalno težo in merami konf.36-38 no, ja..se mi zdi, da me je kar razneslo v zadnjih tednih, predvsem v trebuh.... ..... in še o hrani....tista slikica prej s sladicami, od mucice......tista rolada je tako dobra in enostavna za narediti...poizkusite...pa brez moke je.... no, pozdravček od mene..grem gledat Zuhause im gluck..ful rada gledam...