|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.11.2009 21:43:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76


Edina stvar, ki si jo želim kupiti z denaarjem, je zdravje..če bi to bilo mogoče, bi moj angelček Sofja živela še danesuser posted image user posted image

Ampak danes ravno pogrešam mojega moža še bolj kot ponavadi, predvsem pa tuhtam oz.sem malo nemirna, ker pride šele 9.januarja, pa ne vem, če je to prepozno ali ne..Ima možnost prej, vendar če ni nujno, ne bi prišel..res ne vem, strah me je, da bi rodila....user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image  joj žirafa user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pomiri se. Misli pozitivno - vem da je ob situaciji, ki te je v preteklosti doletela, težko, sam se moraš potruditi. Sva pa na istem, vendar se je pri meni vse ok. izšlo. Vendar mene ni strah in se ničesar ne bojim user posted image  Kar pogumno - boš videla, da se bo vse dobro izšlo. Na koncu boš jokala, da bi šla že rada rodit, ker si že par dni čez rok user posted image

Pa še vprašanje - ni ti potrebno odgovoriti če nočeš, sam me pa zanima, kaj je šlo pri tvojemu angelčku narobe. Pa brez zamere, vem, sm ful radovedna.

_____________________________

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.11.2009 21:50:38   
seya
Hej, punce klepetulje!!
Komaj vas uhitevam prebirati - kaj šele kaj napisati!
Pridne user posted image

Jaz sem čisto fajn, danes me moja medenica celo manj boli - morda pa se bodo bolečine poslovile, juhu. BO treba na kak daljši sprehod - pa da vidimo potem. Ampak mi je ful hudo, ko berem, da imate nekje sonček - mi pa megla pa dež. Bljaaaak...

jaz sem pa v hudi dilemi. Nameravala sem delati še do sredine decembra, zdaj pa res ne vem, kaj naj storim. delam v zdravstvu in verjeti ne moreš, kako so ljudje brezobzirni s temi virozami, kašljem in kihanjem. Da bi kdo uporabljal masko - znanstvena fantastika! Da bi kdo kašljal v robec - ja pa ja... Če pa že, potem taisti robec nonšalantno odloži na mizo, ko kaj išče po torbi.user posted image
In čeprav se mi vsa ta panika glede gripe še vedni zdi TOO MUCH pretirana, sem očitno tudi jaz malo podlegla vsej tej paranoji. Sicer nobeno zimo nisem nič zbolela - ampak resnično pa ne bi rada, da bi prav ta zima bila tista prva. In tako vse bolj razmišljam, da bi delala le še ta teden... Moji šefi bi me itak že zdavnaj poslali na bolniško - meni se pa zdi prav perverzno, da bi "zdrava" čepela doma. (čeprav bi po drugi strani imela čas za nakupe (še vedno nimava nič kupljenega), pa za branje, pa za RR user posted image , ......)

Midva bova na začetku par mesecev imela verjetno zibelko (še moja, ko sem bila dojenček), potem pa gajtrc - od mojega, ko je bil dojenček. bo pa treba kupiti vso posteljnino, zibelko / gajtrc pa fajn očistiti.

Nič, zdaj grem pa spat. Malo me v grlu grebe, verjetno darilo od enega od prijaznih in dobro-mislečih bolnikov user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.11.2009 21:51:26   
busybee882006
Dober večer!

Evo moje podatke: 10.2. - 3. nosečnost in 3. punčka, rodila bom v Lj in če bom imela srečo bo babca Nada Hribar - bila pri 2. porodu - špica.

Aja!

Pa želim si vsaj tak porod, kot sem ga imela pri Katjuši (2.), vsega skupaj 1,5 ure - sprožen in v popolni tišini. Sem ugotovila, da ti vse tisto jamrjanje in javkanje samo energijo  predvsem pa koncentracijo jemlje.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:09:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:11:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.11.2009 22:15:54   
Lara73
jutri imam kontrolo za borelijo na infekcijski kliniki v LJ. Me je groza, da ne staknem kakšne gripce....tam se sprehajajo vse mogoči viruski in bakterije. Že res da bom kuj na vrsti, skozi čakalnico pa le morem, pa tudi v ambulanti je bil kakšen bolančkan.

Pišem jutri
čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:18:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.11.2009 22:23:02   
bambi14
oj,
da se še jaz pofočkam na 2. delu. Vedno bolj ste pridne s pisanjem, jaz pa vedno manj ampak berem-res.

STRIJE- sem tudi jaz v prvo mislila, da sem odnesla brez in lej ga hudiča-grrrrrrrr, sem jih dobla po porodu, ko sem zgublala kg in to na ritnicah,..
PORODNIŠNICA- v prvo sem vse v nulo preštudirala in sem hotla it rodit v Feldbach ampak so ravno na začetku l.2008 nehali na zavarovalnici plačevat porode in zaradi financ je želja splavala po vodi.
Šla sem rodit v >MB, ker sem od tu in imam 10 min do porodnišnice.......mnenje: ni mi žal. Ob 1 zjutraj mi je odtekla voda, tri tedne prehitro,....pa je bla panika do tja. Pustili so me s svojimi popadki na 5 min do 10 dopoldne,...Moj porod je trajal 20 ur, sem se namatrala, nič odpirala, nafilali so me z vsem možnim, menjala sem tri izmene, EA nisem dobila- pa sem bla kao zmenjena, sem prosila zanjo skoro na kolenih, ker sem po 15 urah popadkov bla odprta 5 cm in se mi je zdelo, da ne bo poroda konec,......ne bi vas strašila ampak taka je moja izkušnja. Malo sem rodila brez šivanja,...ja itak, ko pa so me že 100x pregledali in celo raztegnile ampak ob 21.44 mi je uspelo porodit dete,....sreča, ki je ne moreš opisat, občutki , ki zabrišejo vse bolečine,......rahel šok,.... ni zadihala, so ji masirali srčka, pa kisik je dobla, sem jo lahko samo polupčkala in so jo odnesli v toplo postlco, ji dali antibiotik, in jo opazovali,..čez 1 dan je bla pa že z manouser posted image . Glede na to, da se je vse skupaj rahlo zakompliciralo tako pri meni kot pri dojenčici je bilo v mojem primeru definitivno bolje rodita v MB-ju, kjer so lahko ustrezno poskrbeli zame in za miceno.user posted image . Torej tudi v drugo grem v MB in upam tokrat na EA, če bo mogoče, če pa ne pa upam, da ne bo trajalo 20 ur,....ven bo sigurno prišel.
user posted image

to je mala 1 uro po porodu:2810 in 47 cm

in sedaj

user posted image

mala navihanka, polna energije in že zdaj nora na računalnike,...pa na RR.user posted image


zirafa 76- tvoj post je krasen in čutiti je v njem izkušnje ter srečo,....v glavnem user posted image user posted image za pozitivo.

DNAR- itak ga nikoli ni dovolj, kot ste že ostale rekle VSAKA ČAST VSEM, ki shajate z minimalci in res iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi nismo na minimalcu,...oba izredno študirava, gradima prizidek, 2 stara avta, otrok v vrtcu(kot samohranilka padem v 4. razred glede pačila),....v sredini meseca pa se vprašam kako naj do konca-ehhhhhhhhhh šccccc skrbi- MEJMO SE RADI.

Lep večer,..se grem malo k dragemu stisnit in mu prišepnit na uho kako nam je lepo,...user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Februarke 2010 - 2. del
23.11.2009 22:59:41   
niwci
Joj že drugi del... in danes ste toliko napisale, da komaj preberem...

Denar ne bi preveč komentirala. Midva bova tudi za enkrat živela od ene plače, ker sem še študentka, prihranke pa sva porabila za prenovo najinih prostorov, za nabavo določenih stvari za user posted image in za nov družinski avto ( to je bilo nujno, ker je dragi imel res dotrajanega).

Jst pa bom najverjetneje šla rodit v Brežice, ker je najbližje. Mogoče pa si še premislim do takrat in bom šla v NM.

Za danes zadosti. Lahko noč!



(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 6:40:54   
kora33
jutro...tolk, da se pofočkam na drugem delu...
porodnišnica...slovenj gradec...vse ostalo je predaleč...ha ha ha
lep dan

_____________________________

sreča je

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 7:30:44   
valentinčica30
Jutro!

Sem naše od doma odpravla in sedaj uživam v miru v svojem gugalnikuuser posted image . Ste ble pridne in se razpisale. Že sedaj sem začela gruntat kaj skuhat za kosilo. mogla bom pa tut do doktorce skočet, če dela seveda, da podaljšam bolniško, tokrat upam do konca.

uživajte v dnevu.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 7:40:53   
mucica2
Dobro jutro.

dans pa tud jaz ne morem spati, pasm pršla kr mal gor pogledatuser posted image
dober da ste ble včeri tako pridne in ste toliko pisale, da sem imela kaj brat.

ninček1: pa naredi poseben seznam za porodnišnice da se ti ne bo tam vse podrlo.user posted image

zanima me punce kako kaj prenašate zdej dolge vožnje v avtomobilu? mene tak hrbtenica začne bolet da groza

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

In sklep....bogatstvo te ne naredi bogatega, lepote življenja sem našla v preprostih, vsakdanjih stvareh, prepotovala sem skoraj cel svet, a vendar sem bila vedno srečna, ko sem prišla domov in ko se danes ozrem na mojo 2 letno hči, mojega moža ter moj vedno večji trebušček, se zavedam, včasih še premalo, kako sem srečna, kako dragocene stvari imam doma, stvari, ki se jih ne da kupiti z denarjem, stvari, brez katerih si življenje sploh ne znam predstavljati, predvsem pa življenje, ki mi ga lahko zavida marsikatera bogata gospodična...

Edina stvar, ki si jo želim kupiti z denaarjem, je zdravje..če bi to bilo mogoče, bi moj angelček Sofja živela še danesuser posted image user posted image



Zato punce, hvalabogu imamo partnerje, zdravje, ljubezen in že ali prihajajoče user posted image ...kaj več si lahko želi še normalen človek???? Ob pogledu na kakšne družine z zdravstvenimi problemi, takšnimi ali drugačnimi si še enkrat povem, kako sem srečna, da imam vsaj to kar imam, čeprav sem tudi sama doživela tragedijo......ampak življenje mora dalje, je le eno in preživeti ga moramo s tistimi, ki nam pomenijo največ....



ko sem pa tole brala (bilo im je tako iskreno, življenjsko napisano), sm pa tako začela jokat zraven user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Hej punce!

Bom jutri dala gor porodnišnice, ker moram razmislit kako mi ne bo porušlo dodatno besedilo celega seznama.

Drugače pa imam eno vprašanje-jaz ne vem al je z mano kaj narobe al mi res odmirajo sive celice.Zdaj z dragim zibelko sestavljava, samo da vidiva kako kjut zgleda z posteljnino in ok vse mi je jasno , ampak kako hudiča daš gor baldehin V BC sem kupla ono kovinsko zadevo, ki se vtakne v dve luknjici, ampak kako pa dam gor ono plahto?Je sicer neki krogec na vrhu, ampak ne veva čemu služi....Ljubi bog sva nesposobna, bogi otrok....

Jaz bom rodila kar v mariborski porodnišnici....ima katera izkušnje?Baje so se v zadnjih letih ful popravli.



user posted image user posted image teb se pa morem nasmejat, zgleda da si bolj računalniški tip, tehnični pa ne, hehe (da nauš kej zamerla, malo se hecam)

js tud računalniški nisem niti tehnični, ampak hvala bogu da me moj rešuje user posted image

(sm mu lani ročno uro kupila analogna in digitalna, pa se lepo vsedem z navodili da bom naštimala jaz to, pa se matram pol ure pa nič, pol mu jo pa dam brez navodil in on kr v avtu k mene čaka v roku pet minut vse nastavi, sm mela dolg nos user posted image user posted image )

glede vozeka pa tud sm bla čist zgubljena pa mi je tam v trgovini trgovka pokazala kako pa kaj, dobr da majo posnet filmček kako se kaj dela da sm v sliki vidla kako pa kaj, navodila mi niso nč pomagala, hehe

no pa da ne boste pa zdej mislile da sm pa popolnoma nesposobna, sej včasih mi pa tud kej uspeuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 7:52:13   
MATEJKA_
jaz bom rodila v mb, isto kot lani. sem bila tud zelo zadovoljna, res nimam kaj za pripomnit. enako velja za vse, ki jih poznam, ki so v roku 2 let rodila tam. tiste, ki pa so rodile v mb že pred kakimi 5-6 leti, pa sem slišala kar precej kritik... v zadnjih nekaj letih pa so se občutno izboljšali.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 7:56:24   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

jutri imam kontrolo za borelijo na infekcijski kliniki v LJ. Me je groza, da ne staknem kakšne gripce....tam se sprehajajo vse mogoči viruski in bakterije. Že res da bom kuj na vrsti, skozi čakalnico pa le morem, pa tudi v ambulanti je bil kakšen bolančkan.

Pišem jutri
čao



fajn se zaščiti, obvezno s kakim gelom ali robčki, ker na infekcjskem pa res ljudje radi kaj fašejo. če ne gripo, pa kako virozo brezvezno...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 8:00:30   
mucica2

MATEJKA_: iskrene čestitke vama za 14. obletnico. Sej imata danes a ne?

user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 8:01:18   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta


IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Dr.Pelkič, čeprav kontrolo rasti mi je delal zdaj Japelj, pa čez 4 tedne mi jo bo tudi on, ker je ob sredah gori na ultrazvoku, morfo pa mi je naredil Čuić, vsi ti dohtarji so res super


Pelkičeva je bila moja sobna zdravnica, pa na NS sem obakrat šla k njej. Čuič mi je pa sprožil porod in bil cel dan z mano. :)


no, pelkičeva je moja gin. , čič in japelj pa sta mi že delala UZ. meni pa je porod sprožila završnikova, končal ga je žebeljan. so pa vsi ful fajn, imam izkušnje praktično že z vsemi dr v porodnišnici, ker sem imela prvo nos. rizično...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 8:02:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2


MATEJKA_: iskrene čestitke vama za 14. obletnico. Sej imata danes a ne?

user posted image



ja, hvala user posted image  kak hitro mine... takrat sem bila še prvi letnik srednje šole...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 9:12:14   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2


MATEJKA_: iskrene čestitke vama za 14. obletnico. Sej imata danes a ne?

user posted image



ja, hvala user posted image  kak hitro mine... takrat sem bila še prvi letnik srednje šole...


sta pa res že dolgo skupaj, midva pa od 1. letnika faksa user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 9:33:16   
Aja1
Dan.

Danes sem doma in negujem našo malo bolnico. Včeraj smo komaj zbili vročino (jo je imela 39,5 -40). Pomagal je šele Voltaren (še dobro, da imajo drugi te zadeve na zalogi. Mi nismo še nikoli rabili (in jih tudi nimamo) teh močnih svečk, ker je vedno Daleron prijel).

Lara - dobro opravi.

Bambi - lušna je tale tvoja punči. user posted image

Zdaj grem pa počasi kuhat. Danes bom pripravila kar sarme. Njami. user posted image

_____________________________




(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 9:41:41   
gapii27
dan

da se še mi pofočkamo na novi strani user posted image

mi pa bomo rodili v lj, če bo le dovolj časa da do tja pridemouser posted image

lep dan

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 9:44:07   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2


MATEJKA_: iskrene čestitke vama za 14. obletnico. Sej imata danes a ne?

user posted image



ja, hvala user posted image  kak hitro mine... takrat sem bila še prvi letnik srednje šole...


sta pa res že dolgo skupaj, midva pa od 1. letnika faksa user posted image



pa vseeno se mi zdi, da ne tako dolgo... hitro mine, če se imaš fajn user posted image . jaz sem bila prvi letnik srednje, on pa drugi letnik faksa... pred 4 leti sva se poročila, lani sva dobila najino prvo user posted image , feb. pa pričakujeva drugo... pred 3 leti sva sicer tud enouser posted image  pričakovala, pa žal ni bilo usojeno...  zanimivo pa je, da kljub 14 letom še zmeraj kaj novega drug pri drugemu ugotoviva, pačeprav poznava drug drugega bolj kot samega sebe že skoraj...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.11.2009 10:02:49   
ninček1
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

 

     
xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

 1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,  user posted image    Jesenice  
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image                     
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       
                               
 5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         
                                                        
6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               
 
7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                       user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image                  
user posted image Lara73(35), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image                     

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       
 
17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana                                       
 
18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image zvesta(30), (3user posted image ,1user posted image ), Lenart                  user posted image      Maribor    
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         
 
25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image
          
28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image
 
4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     


18user posted image   in 14user posted image   14 user posted image

 
user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 74



Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

 
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
 
 
user posted image
 


 
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo:

    TUKAJ                                      TUKAJ  






  • [/quote]

    < Sporočilo je popravil ninček1 -- 24.11.2009 10:14:32 >


    _____________________________

    Tin, rojen 25.1.2010

    (odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 98
       RE: Februarke 2010 - 2. del
    24.11.2009 10:11:42   
    Jada82
    Dobro jutro punce!

    Mater ste bile pridne s pisanjem, sem porabila kar neki časa, da sem vse prebrala ... fajn, res user posted image user posted image
    Heheh, sem se kar nasmejala ob nekaterih komentarjih, hehe, predvsem ciljam na Ninček1, hahah, no, samo da vama je uspelo z baldahinom ... se pa ne bom nič čudila, če bo pri nama tudi tako, ko bova poskušala ... midva pri vozku kar nekaj časa nisva ugotovila, kam gresta dva dela, nakar sem jaz rekla, da sta verjetno brezveze tam ... no, čez čas sva ugotovila, da je to za lupinico gor namontirat .. eh, se zgodi ... user posted image user posted image user posted image Mal več časa rabmo, hehe.

    Drugače pa, ja, Žirafa76, super post glede denarja in sreče, popolnoma se strinjam, lepo je kaj takega prebrati, sploh če je življenjska zgodba. Kar user posted image pogreje user posted image

    Jaz tudi nameravam roditi na Jesenice - kaj pa vem, najbližje mi je, jaz sem bila gor rojena, pa ne vem, sem tudi nekaj kar dobrih kritik slišala. Moja ginekologinja sicer navija za Kranj (ne vem zakaj?!?!), ampak jaz sem se odločila!

    Denar .... hm, moram rečt, da drugače z mojim kar dobro živiva zaenkrat - jaz imam sicer povprečno plačo, ampak on ima kar dobro. Ampak itak obnavljava stanovanje, tako da že nekaj let šparava za to, sedaj pa itak gredo vsi prihranki in še sprotni denar za obnovo, tako da si skoraj nič ne privoščiva. Vedno manj. Ampak jaz sedaj ne pogrešam nič, tudi cunjic si nisem več kupovala ... nič kaj takega. Veva, zakaj se odrekava. Sicer sem pa jaz itak skromna po naravi ... ne vem zakaj, pa nikdar nismo še prej doma slabo živeli - povprečno pač, pa še edinka sem. Ampak .... kaj pa vem, očitno je v moji naravi. Hm, tudi ko greva v trgovino, kupujeva poceni izdelke ... sem še mojega navzela ... Se pa spomnim, kdaj sem bla najbolj ponosna in zadovoljna, ko sem po koncu faksa - v absolventu začela delat vsak dan, starša sta mi nehala financirati, jaz pa sem zaslužila takrat 100.000 SIT na mesec in se mi je zdelo res veliko in kako fajn, kolk si lahko sedaj privoščim. Čeprav, danes če pogledamo, kaj pa je 400 €, pa še najemnino sem morala plačevat ... ampak meni je zadostovalo, pa še sem lahko kaj privarčevala ...
    Skratka, sem čisto zadovoljna, sploh ne bi želela imeti kaj več, se mi zdi, da denar ne kupi sreče, in res, kot pravite, dokler imamo normalno, za hrano, obleko, stanovanje pa sem in tja kakšen priboljšek, se nimamo kaj pritoževat. Predvsem pa sta pomembna zdravje in ljubezen. Brez tega ti ves denar sveta ne pomaga nič!
    Spoštujem pa tiste, ki se znate prebiti skozi mesec z minimalnimi dohodki in ste kljub temu srečni! user posted image user posted image user posted image Kapo dol!!!

    Včer sem bila pri zdravniku na pregledu mehurja .. vse ok, očitno ni bil mehur. Dala pa mi je ene vaginalne globule - Gyno - Daktarin, ker je možno, da me nožnica boli. Saj zdaj je ok. Je pa fajn, da mi jih je dala, ker imam še vedno močan izcedek, čeprav sem prejšnji teden uporabljala Boraks, ki mi jih je predpisala ginekologinja. Samo se prav vidi, moja ginekologinja je zasebnica in itak mi predpiše tak recept, ki ga moram sama plačat - so pa te Boraks bolj blage .... s tem, da mi nožnice sploh ni pregledala, kaj pa če ni šlo za tako blago vnetje?! No, splošna zdravnica mi je pa te predpisala, ki jih zavarovalnica plača in so boljše, verjamem, da bo sedaj bolje. Eh, ti zdravniki user posted image

    Danes pride na obisk kolegica, ki je prav tako noseča - 5 dni več kot jaz. Ful se veselim, vidiva se sedaj 1 krat na mesec ali manj - prej sva bili sošolki, samo se je preselila čisto na drugi konec Slovenije h user posted image . Ampak sem fuuuuul vesela, da pride, da bova malo podebatirali ....

    No, spet sem se razpisala .... jah no, če ste pa toliko tem obdelale user posted image

    Vas bom še zvečer ali pa popoldne mal prebrala!

    Lep sončen dan še naprej!

    (odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 99
       RE: Februarke 2010 - 2. del
    24.11.2009 10:35:42   
    mucica2

    ninček1: super si to zrihtala s tem seznamom user posted image

    upam da se mi kakšna pridruži v Celjski porodnišnici.

    sej sm jst tud že razmišljala, da bi šla kam drugam, sam po en stran pa se mi zdi brezveze se nekam daleč vozit, ko pa imam to v Celju oddaljeno max 10 minut. No če bi blo dosti časa bi lahko šla tudi kam drugam, sam pol se bo pa moj mogu vsak dan tako daleč vozit na obisk, to mi pa glih ni. Sem pa razmišljala da bi šla kam drugam samo zarad tega, ker v Celju ni EA je sam ultiva, pa še to ful težko dobiš, ker mora pač bit tisti, ki to daje tam oziroma dosegljiv, kar pa je kolikor sem slišala zelo malokrat. Potem maske tud nimajo v Celju, za kaj druga pa ne vem kaj imajo na voljo. Imam pa danes materinsko šolo, predaval nam bo ginekolog, tako da ga bomo po moje vse zaslišale v zvezi s tem. user posted image user posted image   Ker ne vem kako sam porod zgleda, večinoma mojih kolegic pa mi tako propagira protibolečinska sredstva pri porodu, tako da sploh ne vem kaj naj naredim. Čeprav še vedno mislim, da če so ženske včasih rojevale po 10-krat ali več, pa ni bilo nobenih protibolečinskih sredstev, pa so  preživele bom tudi jaz. Me pa zanima kaj o te mislite punce, ki ste že rodile. Kaj priporočate?

    aja pa zanima me še sam glede uporabe deodoranta  po porodu, sm nekje slišala da baje ga ni lih priporočljivo uporabljat. Kaj pa vi mislite in kakšnega lahko? K jst brez tega enostavno ne morem user posted image

    nč grem nazaj za knjige

    (odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




    Nos.
    пеперутка16

    Kako majhnim otrokom čistite nos?