Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
sonček33 - ja, ja sem pridna, kak pa da ne , skos delam ,če ne na šihtu pa doma,,. lepo da rastete in hodite, kolk je že srčkan, bi ga prišla kar mal pocartat pa polubčkat
fargi - kako kaj slabosti, a so še fejst prisotne
mismis - drugo leto je naše leto , boš vidla skupaj z Zarjo se bomo veselile
BEBIII je pa o.k., samo naj vam ona sama sporoči novico Lana70 - ti ubožčki ti, da ste zboleli , to pa ni prijitno, upam,da se čimprej pozdravite
< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.11.2009 19:15:16 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
Mismis in Zarja žalostna sem zaradi vaju! Pa tako sem navijala za vaju tukaj v ilegali . Vem da vama bo enkrat uspelo, želim vama da čimprej! Nellika tudi zate mi je hudo!
BarbiG, Kajši in Tanja čestitke!!!!!!!!!! Pa lepo vam želim!!!
Pika74 zate pa močno navijam, nalulaj please !!!
Gloria kako je že velik tvoj fante, madoniš gre čas ! Pa lepe venčke si naredila!
Vsem en lep pozdravček, ju3 držite pesti da kaj znesem !
Loremi, pridna s kavico in rogljički. A je Bibon prav videl, da danes štartate? Jupi . Mirno rokco, saj veš, pa veliko sreče
Mišumišu, Zarjček, sorči, pupiki moji. Mad@niš je treba včasih imet božjo potrpežljivost. Bo pa 2010 zihr prestižno imenitno. Vama pošiljam enega velikega lupčka.
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Loremi, pridna s kavico in rogljički. A je Bibon prav videl, da danes štartate? Jupi . Mirno rokco, saj veš, pa veliko sreče
O ja, dans spet štartam . Hvala! In tud mismis hvala!
Aljonka, srečno!!!! Upam, da si dobro in da boš imela znake nosečnosti kar kmalu
Diana79, ja..... supercaaaaaa Čestitam!!!! Kdaj si pa imela ET?
Pri meni je pa vse povprečno, nič drugače kakor kateri koli ciklus... tako da najbrž nič ne bo. Malo me špika spodaj, ampak tako je pred vsako menstruacijo. Danes je moj 9. dan po ET-ju.
Aja, pa eno vprašanje imam za vse vas. Pogosto omenjate belino. Kaj to pomeni... je kakšen znak za nosečnost ali nenosečnost? Mislite na belo, ko ni iscedka ali kaj podobnega? Sem čisto neobveščena
ni bilo ET-ja!jaz sem imela samo punkcija!potem so mi prekinili postopek!prejšni mesec sem imela 22.10!še kar sem v šoku!ampak ne upam se preveč veseliti,ker se mi zdi črtica bleda,pa jaz sem imela že pred postopkom 3 krat spontani splav!
Število vseh glasov: 131
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!