Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline
sem morala na FB odstranit stanje, se mi je en kreten od kolega na dopust obesil , moram ga likvidirat. Kuhamo pa: čebulno juhico z kruhkom in parmezanom, pohanega piščanca v limoni, rožmarinu in (namesto drobtin daš parmezan), polnjen krompirček s smetano in brokolijem.....sladica še ne vem...keksi so se mi malo prižgali Solatka pa je kr ledenka in malo koruze not nametane... . Pa za zvečer še moram biftek in karpačo pripravit......
panna cota??? evo predlgo za sladico, ostali se pa bere zelo mamljivo, da si že sedaj obllizujem prste
mmmm, tud jaz se slinim bravo za najboljšo kuharco!
jupi jupi jupi!!!!
pa še voščilo za moje drage IVFovke rada vas mam!
Če se morda kateri ljubi odgovarjat - sem 6 dan po Et in nimam popolnoma nobenega znaka, ne bolečin, ne večjih joškic.....hodim v službo kot vsak normalen človek... skratka skoraj pozabila sem že.... Kdaj naj bi se začelo kaj dogajati sploh?
Vsem želim pa čudovit večer s svojimi najdražjimi!
Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica
toooooooooooooooooooooooooooooooo
jupi jupi jupi!!!!
pa še voščilo za moje drage IVFovke rada vas mam!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
Če se morda kateri ljubi odgovarjat - sem 6 dan po Et in nimam popolnoma nobenega znaka, ne bolečin, ne večjih joškic.....hodim v službo kot vsak normalen človek... skratka skoraj pozabila sem že.... Kdaj naj bi se začelo kaj dogajati sploh?
Vsem želim pa čudovit večer s svojimi najdražjimi!
Rojena, zelo težko je reči, kdaj naj bi se začelo dogajati, to je tako različno od ženske do ženske, spomni se naši Barbi se je dogajalo že od 2. dneva po ET, nekaterim se je začelo dogajati sploh kasneje. To, da se tebi ne dogaja, ni nujno slabo...saj veš, da so med nami tudi nosečnice, ki niso imele niti enega znaka. Tako ali tako, pa nja bi se znaki pokazali šele po pozitivnem testu, seveda če gre za normalno vgnezditev. Vem, da ti nisem prav veliko pomagala, ampak to je tudi največ kar ti lahko kdorkoli napiše
< Sporočilo je popravil mismis -- 24.12.2009 12:41:39 >
Ob čudovitem, prazničnem dnevu vam želim veliko sonca v srcih, da bi vedno imeli cela krila, da bi za vas vedno obstajala rama, na kateri se lahko razjočete, da bi vas spremljal otroški smeh, mokri poljubčki domačih ljubljenčkov, cele noči spanja, vse to in še veliko več...predvsem vam želim, da bi vedno ostale zveste same sebi ter da bi te prijetne praznike preživele v krogu domačih pred toplim ognjiščem...
Torej vsem skupaj želim mirne in vesele božične praznike...