rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja rina, zdaj sem pa popila kavico pa sem kr boljše volje-pa tako ji vse odpustim No, super, da je zdaj bolje Jaz sem tudi eno spila, in je taaaak pasalo Itak da ji odpustiš - saj ne moremo mamice nič zameriti našim malčkom, ne? Pa ko te tak sladko pogleda, da bi ga kar pojedo ne nič ne pančka, se smejčka pa igračke ogovarja faca mala. ja itak že na sploh rabi malo spanca, podnevi zelo malo spi - pač po moji mami. jaz pa bi še podnevi spala če bi lahko Joj, jaz bi tudi kdaj podnevi tak spala, da bi se drla Ampak to več ne gre No, HB da vsaj ponoči spi.... vidim, da si veliko sama, podobno kot jaz ... bi lahko ustanovili klub anonimnih mam samohranilk samo dokler imamo pridne fante, se da vse, ne? Ja, lahko bi ustanovili tale klub, se strinjam Točno tak, glavno, da so pridni, samo včasih je res težko.. Vsaj meni. Ampak bo že.. Dokler mamo tak zlate fante in male sončke, je vse ok a ostale pa še spite, ko ste tk pridno včeraj čvekale? Ja, verjetno si nabirajo novih moči Prav je tak pa rina, jaz bi tut mela link za take lepe slikice :-D Evo link: http://www.picturesanimations.com/
|