Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun
Kam ga boste šibnile? Ker meni se za sama ni za ven it, v dvoje pa bi še šlo. Aja pa L se je malo prej zbudo.
mogla bi it v dm po mleko, ker zaloge počasi kopnijo, pa mogoče tak malo okrog timeja bo jedla tam okrog 1h, pol pa da se obečeme pa da voziček dol odnesem, bo okrog pol dveh. če želiš, ti lahko napišem, ko bova šli od tod
Moj pa je priden danes...je zjutraj vstal,porihtal A,jo peljal v vrtec...šel v tgrgovino po zajtrk...zdaj je šel po darilo za mojo mamo še......pol pa gre še delat......no da ga ne bom samo grajala
tudi mi2 sva danes spet same... moj dela pri enem sošolcu neka poročila, ker bi jih rada naredla pred prazniki, da bi po praznikih takoj zagovarjala. ju3 bosta tole tu ustvarjala, tak da mave danes še mir
pol pa tak gremo v prlekijo do petka, pol pa bomo do novega leta nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali, pol pa spet za 3 dni v prlekijo in spet vse po starem
tak da si zdaj moram dat malo duška na rr. bom vas kar pogrešala
Moj pa je priden danes...je zjutraj vstal,porihtal A,jo peljal v vrtec...šel v tgrgovino po zajtrk...zdaj je šel po darilo za mojo mamo še......pol pa gre še delat......no da ga ne bom samo grajala
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja tudi že več kot 1 uro spi.. pol se pa naje in šibnema malo vun
Kam ga boste šibnile? Ker meni se za sama ni za ven it, v dvoje pa bi še šlo. Aja pa L se je malo prej zbudo.
mogla bi it v dm po mleko, ker zaloge počasi kopnijo, pa mogoče tak malo okrog timeja bo jedla tam okrog 1h, pol pa da se obečeme pa da voziček dol odnesem, bo okrog pol dveh. če želiš, ti lahko napišem, ko bova šli od tod
Luka bo tudi jedo tam okoli 1h. Samo mi je to pol malo prepozno. Nič hudega, pa drugič. aja še to paketek čaka na tebe oz. Timejo.
Luka bo tudi jedo tam okoli 1h. Samo mi je to pol malo prepozno. Nič hudega, pa drugič. aja še to paketek čaka na tebe oz. Timejo.
ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale
Saj znajo bit pridni če hočejo.