Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:03:48
ly117
Matcar sem ti včeraj malo pošte na mail poslala. Upam da ne zameriš.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:04:07
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gospodinje grem po rafaelo pa rumove. Mi je culer padno! Ne vem,če mene tudi to ne mantra. pridi, mi je taašča v nedeljo nabasala 2 veliki škatli keksov
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:04:34
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar sem ti včeraj malo pošte na mail poslala. Upam da ne zameriš. Eh,zakaj bi ti zamerla. Samo da je dobro.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:04:36
tasa_m
matcr jaz sem ti tud mail poslala
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:04:59
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcr jaz sem ti tud mail poslala Enega sem dobila,ja,par dni nazaj.
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:06:47
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcr jaz sem ti tud mail poslala Enega sem dobila,ja,par dni nazaj. ne, danes,,,malo prej.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:07:40
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcr jaz sem ti tud mail poslala Enega sem dobila,ja,par dni nazaj. ne, danes,,,malo prej. Ne vem,ker mi pošta nekaj šteka,pa pojma nimam kaj je narobe.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:08:11
ly117
Tasa hvala za zs. Bi ti odgovorila pa me nekaj zaj .
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:13:53
arabela*
Naj ena teren odpre
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:14:11
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa hvala za zs. Bi ti odgovorila pa me nekaj zaj . hvala. Ly daj mi še tvoj mail. Sem ga nekam založla
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:16:12
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa hvala za zs. Bi ti odgovorila pa me nekaj zaj . hvala. Ly daj mi še tvoj mail. Sem ga nekam založla Bom zdaj šla poslat.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:18:10
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa hvala za zs. Bi ti odgovorila pa me nekaj zaj . hvala. Ly daj mi še tvoj mail. Sem ga nekam založla Bom zdaj šla poslat. že poslano
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:18:19
matcar
Šteka mi pune,pa nko napako mi javla
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:22:31
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Šteka mi pune,pa nko napako mi javla Jaz pa mam spet čudno okence za odgovore. Včeraj podolgem času vse ok danes pa spet ta zmamek. Za pošizdit.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:23:54
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem odprla 8.del http://www.ringaraja.net/forum/m_4769789/mpage_1/key_/tm.htm#4769791 Samo tole še pa bomo do 200, ali ne?
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:29:15
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Šteka mi pune,pa nko napako mi javla Jaz pa mam spet čudno okence za odgovore. Včeraj podolgem času vse ok danes pa spet ta zmamek. Za pošizdit. če pa so barvo menjali pa je spet vse narobe
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:30:57
tasa_m
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:31:35
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doma smo jo že pred leti opustili-jelko namreč, zaradi mačk , tu zdaj pa smo jo do zdaj imeli. Samo ne vem za letos. Matcar saj velikost ni pomembna, samo da bojo darila od spodaj ali pa zraven. moji doma so lani smreko kar nekaj krat postavljali, ko je mačka bila glavna na vasi Pol pa je ležala spodaj kot osel v jaslih se sploh ni premaknila. Zato (in letos tudi zaradi Tineja) jo midva postaviva na balkon, tak pred balkonska vrata, da se tudi iz dnevne vidi.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:32:23
nebo
ooooooooo kako je stanje na fronti?? Meni curlja iz nosa??
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:33:13
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Šteka mi pune,pa nko napako mi javla Jaz pa mam spet čudno okence za odgovore. Včeraj podolgem času vse ok danes pa spet ta zmamek. Za pošizdit. če pa so barvo menjali pa je spet vse narobe pa če skoz nekaj dr*** po totem rr. naj jih kokla brcne.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:34:18
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Meni curlja iz nosa?? Men pa je slabo. Sem se pizze po dolgem času nažrla in zdaj bo spen en čas mir.
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:34:44
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Šteka mi pune,pa nko napako mi javla Jaz pa mam spet čudno okence za odgovore. Včeraj podolgem času vse ok danes pa spet ta zmamek. Za pošizdit. če pa so barvo menjali pa je spet vse narobe pa če skoz nekaj dr*** po totem rr. naj jih kokla brcne. Preveč reglate pa vas ne folga
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 21:35:12
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Meni curlja iz nosa?? Men pa je slabo. Sem se pizze po dolgem času nažrla in zdaj bo spen en čas mir. Jaz bi tudi pizzoooo...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spi Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dojenje.Admin Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?