arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Joj, me je danes to razjezlo, da naša občina tega ne sofinancira Sem pisala na občino in me res zanima njihov odgovor Bom pa še na CSD pisala - za vsak slučaj Ker so me tak že enkrat razjezli u nulo v Ljutomeru. Smo mleko pozabli v MB, pol pa AR nikjer za dobit! To ne moreš verjet, ne v lekarni, šparu, pikapolonici.... pa še v celem ormožu ne - tam sploh ni v lekarni vedla, da aptamil ima ar!!! Jooooooooooooooj Kak sem danes jezna......... No, in pol sem se lepo peljala v MS po mleko pardon, ampak danes sem res tak jezna na tole našo ljubo občino, zato še vam težim si malo spiham dušo, pa je lažje eh brezveze se sekirat zarad takih stvari,itak ne moreš vplivat....tak pač je in tako je treba vzet. na trenutke žalostno ampak resnično.Če pa malo gremo v podrobnosti,pa ima naša preljuba državica kar dost ugodnosti na vseh področjih,v primerjavi z drugimi državami..... Kar pa se samega recepta tiče,pa se prijavi v MB in boš dobila mleko na recept...pod pogojem da nimaš mleka,ker ponavadi če je mleko oz.če mamica doji,ji ne napišejo.Je pa tako,da ti pripada ena škatla kakršnegakoli mleka na teden ,nič več.Je pa tud dost od zdravnice odvisno. Glede na to,da tvoja pije AR...je res drago,vendar ga itak dolgo ne bo potrebovala,zdaj sicer če gre za refluks ali lažje polivanje(ne vem kako je pri vama). Mi smo tud sedaj konstantno na kravjem in se lepo razlika v ceni pona,res. saj bo