Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No te popolnoma razumem,sem na istem,noseča sem in to z dvojčkih in je moj čisto paničen,ne upa sploh blizu! Tako da bri nam bo tudi kr dooooooolga suša,bomo pa preživel!
Zato pa smo tle,da delimo žalost in veselje!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 26.11.2009 12:01:54 >
Čestitke Tudi jaz sem dvojček Enojajčen Šment, dolg sem mislil da to pomeni da mam samo eno jajce...
gre tip s tremi jajci (modi) zaskrbljen k zdravniku, zdravnik pa njemu: saj to je neverjetno, vi ste zdravstveni fenomen! Lahko ste srečni za tak dar narave...!! Pa tip potolažen odide. V čakalnici sreča enga modela in se mu brž pohvali: "midva imava skupaj točno 5 jajc!" Pa mu model s sočutjem odvrne: "Joj revež, a samo enega imaš!?"