|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 7.9.2010 8:29:04
|
|
|
|
zita
|
v prvi nosečnsoti pred 5 leti sem jemala tifol- obupno slabo, zdaj sem pred 1 mesecem začela jemati centramed- na škatli piše za ženske v rodni dobi in nosečnice. Mislim da sem že nsoeča, bom testirala med vikendom.
|
|
|
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 7.9.2010 12:21:32
|
|
|
|
anity_1
|
zita, držimo pesti Jaz pa jemljem šumeče tablete z vitaminom b in folno kislino.. Imam jih še samo nekaj za popiti. Doma pa že imam pripravljeno pkatlico Elevita. Te bom začela jemati, ko bom dobila , ker v naslednjem ciklu upamo, da bomo zagledali
|
|
|
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 15.9.2010 12:16:22
|
|
|
|
jeanitte
|
Sama jemljem 3 škatlo Tifola, pa nimam nobenih stranskih učinkov. Razen 1 mesec mi je blo skoz slabo, sam ker sem mela kao še druge "znake nosečnosti", to pripisujem moji psihi. Karkoli že jemljete, želim, da čimprej zagledate (zagledamo) .
|
|
|
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 21.9.2010 8:21:12
|
|
|
|
zita
|
aha, sem pozabila napisati... seveda je test pokazal . Uh, tako kot prvič, zanosila prvi plodni dan :-). Zdaj je 8 teden, prvi pregled imam šele v 9 tednu. Nobenih slabosti.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
fantekpetrcaaaKatero ime vam je bolj všeč?ian (
13%)

jan (
31%)

primož (
21%)

tim (
35%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!