Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mi smo tudi bili izžrebani, so me danes klicali. Bi li pa smo izžrebani 11. decembra. Ima katera še katalog doma in mi lahko pogleda kaj smo dobili, jaz sem ga nekje založila.
Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.
Vauuuu, ful dobro ste dobili - Silverit I/R komplet helikopter in terensko vozilo Mission (59,99€). Je pa na daljinca in s svetlobnimi in zvočnimi efekti .
Khm potem pa možno, da nismo dobili helikopterja, ker jaz imam samo dopis z dne 16.12. ne piše pa nič kateri dan smo bili žrebani ... čeprou helikopter bi biu zakon...poleg 100 eur seveda ;) Ne gre jim tole obveščanje ravno dobro od rok. Pa na spletni strani tudi ne deluje pdf z pravili nagradne igre.
Rožica hvala.
Sem malo razočara in jezna. Sem kar pisala mail na Muller. Kot sem že napisla, so nas klicali kje bomo prevzeli nagrado in smo se dogovorili da v Mariboru. Nagrada bi nas naj od ponedeljka čakala tam. Danes smo šli v Maribor po nagrado (25 km) tam pa niso vedeli nič o tem.
Je bilo to lani dosti boljše organizirano. Lani je zadela nagrado sestra in so že v polovici decembra na spletu objavili šrve nagrajence, darila pa so poslali po pošti.
Vidim, da jim letos to ne gre preveč dobr od rok, tako, da upam da smo dobili nagrado za katero smo bili izžrebani,... no ni bil helikopter Ampak smo bili pa po dolgo časa nekje žrebani tudi to je neki