Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...se pa moram pohvalt da sem se zdej ene dve urce učila
.Sem morala prav spokat čtivo in se preselit k mami s spodnji štuk (v sestrino staro sobo, ker moja ex soba je premrzla), da ne šarim po računalniku ali kopanice čistim al kaj podobnega...
...sem sklenila, da ta mesec slončkamo na vsake dva dni, pol pa bo kar bo...Pa ne sam do O, ampak nepretrgoma do
...Upam, da zdržimo kondicijsko
... 
in z rjavimi izcedki in zdej imam že par dni mir
vsak dan, ali pa na dva dni vse do dneva d
upam samo, da nebom dobila še zdaj zraven prehlada kakšno črevesno gripo
jst mam ta mesec enga ful za *ebanga za naredit,zarad katerega sm tut padla 2.letnik.pa se sploh ne sikiram,do 30.leta bom že diplomirala...upam...
.sicer če smo pa slučajn pridelali +(bomo jutri vidli) pol pa spet ne grem u 3 letnik.no tak kt sm rekla jutri zjutri bom za zajterk testek naredla,pa da vidm na čem smo.me čudi da sm zdržala tolk dolg,da nisem prej delala.aja pa še eno vprašanje,za razmišlat: za kaj bi sicer redne M (na 25-30 dni) zamujale
pa še od nikoder že 7 dan.
, a ni že čas, da jih mata, bosta šla narazen* joooooooojjjjjjjjjjjjj kr PIKE dobim sam res, ampak ker je men to dopiz... vsakmu lepo povem, da naj naju pusti pri miru glede tega, ker nekateri pač nimamo te sreče, da nam bi takoj uspelo.... in to se mi dogaja dnevno..Joj kr mogla sm si olajšat dušo, sej to poslušam iz dneva v dan... sedaj počakamo da tale zlobnica
...se spomnim, da smo prejšnji mesec skupaj pričakovale
in pol kar naenkrat se mi začnejo noge trest in jaz se začnem zibat in trest cela kot pjanček v deliriju...In med tem z glavo v omarico, pa se še ni hotlo to tresenje in zibanje ustavt...Sem bla prav presenečena...Pol sem se sam nazaj na kavč sesedla in počakala 5minut da me mine...
oz.
jooooj, pa sej sm že jst čist živčna kaj ti bo test pokazal. pa res upam, da rata. in pri tebi in pri vseh nas.
sestra je noseča in je danes izvedela spol otroka. Ko sem bila mlajša mi je bilo samoumevno, da ko se odločim za otroka ga bom dobila. Moja želja je bila poleti 2010. In glej ga zlomka. Oktobra nekako nisva uspela, novembra sem dobila ful hudo vnetje mehurja in bila skoraj cel mesec na antibiotikih. Seveda mi je vse to mensturacije čisto podrlo. Pride december dela na
, bo šeel kriza, k bom čakala na rezultat, kaj je z našim
,no nekaj takega.sm pa klicala svojo G in je rekla da če do 15.1. M ne pride da nej 19.1. pridem.kaj naj pa do takrat