Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nosečke, pomoč za sosednji forum!!!! 21.6.2005 9:26:37
Špelka
Nosečke - pomoč!!! [21.6.05 ob 09:21] [Odgovori] Zdej bom pa jest nardila eno anketo, da potrdimo aali ovržemo dvome o vplivu psihe na zanositev.
Zato prosim, da vse nosečke sodelujete pri anketi!!!!
Ko sem zanosila: a) sem bla že čist na tleh zarad too much poskusov :( b) ratalo je v prvo in/ali sploh si še nisva mislila da bo :bravo: c) sem glih obupala in sem postavila druge plane pred :duda: d) ratalo je z medicinsko pomočjo (IVF) :bravo: e) tko al tko sem se že od začetka vdala v usodo in o zanositvi nisem pretiranop razmišljala (a j to sploh realna varianta)? ;) f) ....DOPOLNITE VSE, K MATE ŠE KAKŠEN PREDLOG!
Nosečke, pomoč za sosednji forum!!!! 21.6.2005 9:58:35
Pia73
Prvič je ratalo takoj, drugič v tretjem poskusu, tretjič spet v prvo in četrtič v 16. poskusu. Vedno sem si enako močno želela. Žal se druga in tretja nosečnost nista dobro končali. Nikoli nisem bila obsedena z zanositvijo, panična ipd., želja je bila vedno zelo močna!
PSIHA NIMA VEZE Z ZANOSITVIJO!!!!
Sem večkrat že posala na to temo, pa teh tem ne najdem več. Žal,...
Samo za intermeco; kaj pa posiljene ženske, najstnice ipd,....
Nosečke, pomoč za sosednji forum!!!! 21.6.2005 10:13:01
MojcaG
ratalo je po sedmih mesecih, na enem zimskem izletu, sicer sem vedela, da ovuliram, ker sem delala teste, je pa bilo čisto sproščeno, saj je bilo treba veliko improvizirat - iskati trenutke privatnosti, saj nisva bila sama v koči.. :)-:)-:)- in me je nosečnost kar malo presenetila, saj sem mislila, da se bova še dooolgo "matrala".8)
Nosečke, pomoč za sosednji forum!!!! 21.6.2005 10:36:51
Bonnie_RR
Pri naju je bilo pa tak da sva prejšnji mesec zelo mal "telovadila" (izpiti, učenje...) pa še takrat ni nikoli končal v mene. Sva se pred časom pogovarjala o tem da se zihr ne more tak hitr prjet (on kadi, je nezdravo; js tud kadim - no, sm kadila) pa ocitno temu ni tako oz. nima takšnega vpliva. KT sm pa zarad težav nehala jemat tam nekje januarja.
Nosečke, pomoč za sosednji forum!!!! 21.6.2005 11:14:01
Gina
3x b (prvič nisem mislila, da je možno da 3 dni pred ovulacijo v prvo zanosiš, drugič in tretjič sem tisti hip vedela, da sem zanosila in sem res):duda::duda::duda:
Nosečke, pomoč za sosednji forum!!!! 21.6.2005 11:58:39
Margareta
Jaz sem c, sem zanosila tisti hip, ko sem obupala, da bom kdaj noseča. Prej sem ga pa 4 mesece po raznih grmovjih preganjala, da je opravil svoje:sloncek: