|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 11:46:17   
nati29
Jaz sem zdaj že doma, sem včeraj prišla, sprejeta sem bila v ponedeljke na oddelek SII, sem morala priti tešča, prvi dan so mi vzeli urin in kri, pa zdravnica me je ginekološko pregledala, potem sem šla ven na en sendvič in na kavo, ker v bolnici dobiš za kosilo in večerjo samo čisto juho. Potem sem bila ob 13:00 sprejeta v sobo, potem pa ležanje in branje, zvečer sem šla malo pogledat TV, ki je v jedilnici, toplo priporočam, ker po celem dnevu imaš branja že čez glavo. Drug dan operacija, sem bila približno ob dvanajstih na vrsti, operacija traja približno pet minut, po operaciji me je sicer bolelo kot pri močni menstruaciji, ampak sem dobila injekcijo prosti bolečinam in potem me ni več bolelo, upam, da me tudi ne bo. Tretji dan na viziti mi je Tomaževič rekel, da je pregrada odstranjena, naj en mesec počakam in nato zanosim. Je rekel, naj ene tri tedne še jemljem tabletke, sem rekla, da jih imam samo še 15, pa je rekel, naj to pojem, potem pa kar zanosim. Je rekel, da bom različne stvari slišala, koliko je treba počakati, ampak naj ne poslušam, on bo že vedel :-) Tudi zdravnica, ki me je pregledala ob sprejemu, je rekla, naj počakam 2 - 3 mesece. Tako, vsi so zelo prijazni, od sester, prof. Tomaževiča, anestezist je bil tudi zelo prijazen, tako da vsem pohvale.

Če ima katera še kakšno vprašanje, pa naj kar vpraša.


(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 13:30:40   
Anonimen
Tudi mene čaka odstranitev pregrade. Nekje sem zasledila da te klistirajo in čist pobrijejo. A drži?

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 13:31:58   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

pri histeroskopiji klistiranje ni potrebno, ker je to manjša operacija.


pri meni je blo potrebno!


_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 13:35:43   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi mene čaka odstranitev pregrade. Nekje sem zasledila da te klistirajo in čist pobrijejo. A drži?


Drzi. Nas je blo obakrat po 5 punc v vsaki sobi.. sobe so pa tri, ce se ne motim in VSE smo mogle bit pobrite (britvice dobis tam)! Klistirajo te pa itak ze dan prej operacijo. Vsaj nas so. Prav tako VSE! Tiste ki so sle domov spat, so se mogle pa same doma.


_____________________________

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 14:57:47   
nati29
Pri nas smo bile štiri, dve sva imeli histero operacijo, in sva imeli samo dieto, za kosilo in večerjo čisto juho, dve sta pa imeli laparo, pa sta dobili odvajalo, nič ju niso klistirali, bile pa smo v Lj. Jaz sem se pobrila že doma sama, tako da me potem tam niso brili, kar se mi zdi tudi prav, da si pobrit, je bolj higienično. Tako da mislim da pri histero operaciji tako ni potrebno klistiranje, saj gre za vaginalno operacijo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 16:49:04   
lara33
OOOO super Nati 29, da je že za tabo. Sem se v zadnjih dneh res velikokrat spomnala na vaju. Torej, če sklepam po tvojem pisanju ni bilo nic kaj hujšega. No zdej ti pa želim, da se čimprej zgodi kar ti je rekel dr. Tomaževič. In če ni preveč osebno vprašanje- zakaj so ti pa sploh začeli iskati pregrado. Mene je moja gin po 3 SS koncno poslala naprej. prej je pa sam gledala pa nč vidla. Potem sem pa prišla k njemu in je videl majhno pregrado.
Koliko časa boš pa na bolniški?

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 19:54:23   
pikicamala
pozdravljene! sem preživela hsc op.user posted image . v ponedeljek so me poklicali, ker so nekatere odpovedale. prvi dan ti vzamejo kri, vodo, pritisk izmerijo in pogovor z zdravnikom. potem dobiš posteljo in ležiš in stradašuser posted image . naslednji dan je operacija - vsi so FUL prijazni!user posted image je pa precej hitro vse skupaj. če je vse vredu, greš v sobo in počakaš do vizite naslednji dan in greš domov. zdravnik je res prijazen, vsi ostali pa tudi! ni kaj skrbet. pač potrpiš te tri dni tam, ampak itak da se splačauser posted image . dr. tomaževič pravi, da po 1 mesecu (po naslednji M) lahko že zanosim! upam, da bom res!user posted image
lp m.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 19:58:37   
pikicamala
nati, kako si? (mi je šele po mojem sporočilu pokazalo tvojega). mene boli kot bi delala cel dan trebšnjakeuser posted image , drugače sem pa vredu. krvavim pa skoraj nič več. pa ti?

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: histeroskopija v lj
17.12.2009 22:15:54   
nati29
Lara res ni bilo nič hudega, meni je bilo najbolj hudo moja dva fanta doma pustit. Ampak je kar hitro minilo in čist prijetno :-) tako da se nič bati. Moja G je samo sumila pregrado po dve SS, ni je pa videla, prof. Tomaževič pa takoj. Imela sem 2 cm pregrado, je rekel Tomaževič, da se malo sliši ampak pri majhni maternici, npr. 4 cm je to veliko.

Pikicamala, a si bila na SII oddelku? v kateri sobi si pa bila? Jaz sem bila v 6.

Drugač me pa nič ne boli, vseen kar bolj počivam, malo me skrbi, da se bojo še kakšni krči pojavil, kot so se mi po abraziji, kakšne tri dni me ni nič bolelo, potem pa ful.
Bom šla pa verjetno v sredo v službo, bi bila najraj cel teden še doma, pa imamo eno komisijo v službi, tako da moram drug teden v službo.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: histeroskopija v lj
18.12.2009 9:07:04   
pikicamala
nati, očitno sma bile cimre v 6 user posted image . jaz sem tudi kar vredu. včeraj me je bolelo, ker sem se v sredo preveč sprehajala po hodnikih, ampak sem včeraj ležala cel dan, tako da je boljše. ja upam, da ne boš dobila krčev! jaz jih po abraziji nisem imela - na srečo. kaj sem prav razumela - ti si z 2 cm pregrado že enkrat rodila? moja pregrada je bila pa 3 cm velika. pridno leži!user posted image lp m.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: histeroskopija v lj
18.12.2009 15:32:21   
nati29
Pikicamala, kako je svet majhen :-)

Ja, jaz sem že rodila, imam sinčka pet let starega, med nosečnostjo sem imela tudi malo težav, zdaj pa je moj fant že zelo velik.

Pikicamala, koliko časa boš pa še jemala KT? Jaz bi jih najraj že nehala, jih nič dobro ne prenašam, ampak jih bom vseeno pojedla do konca.


(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: histeroskopija v lj
18.12.2009 16:19:59   
lara33
No suže mojega fantka. Ja super punci, da sta ok. Tudi jaz sem zanosila in donosila- popolnoma brez težav že mojega fantka. Je star dobra 3 leta. Potem pa 3 SS. Je reku dr. tomaževič, das em imela v prvo pač srečo, pri naslednjih nosečnostih pa ne.
Uh je pa res zanimivo, da sta se tle tipkale, potem pa ble skupi v sobi pa sploh nista vedeli user posted image .
No kakorkoli že vama želim čimprej user posted image user posted image .

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: histeroskopija v lj
18.12.2009 18:18:57   
pikicamala
Nati29 - KT ne bom več jemala.v sredo, ko si mi rekla sem jo še vzela, popoldan sem se pa pogovarjala s sestro iz oddelka (saj veš s katerouser posted image ), pa je rekla naj ne vzamem še ene doze, naj kar neham (ostalo mi jih je še za en mesec). jaz tudi mislim,da je boljše da prej nehaš, da si lahko že sluznica malo opomore. sploh če bi rada čimprej zanosila. čeprav ti jih imaš še 14 tam nekje, če se prav spomnim, a ne? jaz bi na tvojem mestu nehala takoj ali pa jih še kakšen teden jemlješ, pa potem nehaš, ko bo tale "doba od operacije" mimo.
drugače pa jaz nimam več nobenih problemov - malo težko vstajam, drugače pa vse vredu. upam, da si ti vredu, da ni kot prejšnjič! javi se še kaj kako si!
Lara33 - hvala za želje, tudi jaz komaj čakamuser posted image user posted image
LP

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: histeroskopija v lj
20.12.2009 10:32:50   
nati29
Pikicamala, jaz sem se s prof. Tomaževičem zmenila, da tele tablete še pojem, potem menstruacija, potem pa kar probam zanosit, tako da če bo uspelo, jaz jih bom kar do konca pojedla. A si potem že dobila menstruacijo, ko si nehala jemati tabletke? Kdaj boš šla pa nazaj v službo? Tudi ti se čimprej pozdravi.


(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: histeroskopija v lj
20.12.2009 12:05:46   
pikicamala
nisem še dobila M. vsake toliko časa se pokaže čisto malo krvi, ampak prav M pa še ni bilo. bi že morala prit! ne vem kaj čakauser posted image . ležala bom vsaj do srede oz. do takrat da me čisto neha bolet. tebe še kaj boli? lp

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: histeroskopija v lj
21.12.2009 13:48:30   
nati29
Pikicamala, mene je bolelo samo takoj po operaciji, potem pa nič več, mogoče samo čisto malo, kot pred menstruacijo, drugače pa ne, hvala Bogu. A ti še kaj krvaviš? Jaz malo še. Bom pa verjetno tudi do srede počivala, čim stojim, se mi krvavitev poveča.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: histeroskopija v lj
22.12.2009 9:10:46   
pikicamala
nati, mene je še cel teden bolelo - samo ne preveč. če sem ležala je bilo kar vredu, ko pa sem sedela ali pa malo hodila (samo do kopalnice ali kuhinje - dlje še nisem prišlauser posted image ) pa se je malo razbolelo. mi je pa čudno, ker do sedaj še nisem dobila M. imam sicer krvav izcedek, samo zelo malo, tako to je še od operacije. kako je z M? se kaj zameša po takšnih posegih? jaz vsak dan upam, da bo prišla, pa ničuser posted image . pa mimogrede - tudi dvigovat ne smeš kaj težkega. še en čas.
lp


(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: histeroskopija v lj
22.12.2009 17:49:18   
nati29
Ja, je pa res čudno, da še nisi dobila. Kaj pa če imaš čist šibko? Morala bi dobiti nekako 3 - 4 dni po prenehanju jemanja tablet. Čeprav ti ciklusi so res nekaj bolšega, jaz sem imela menstruacije sedaj že nekaj časa točno na 28 - 29 dni, sedaj pred operacijo, ko sem čakala, kdaj bom začela jemati tabletke, mi je pa kar nekaj dni zamujala.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: histeroskopija v lj
22.12.2009 20:22:37   
pikicamala
sem ugotovila, da najbrž - tako kot ti, malo bolj krvavim po tem ko sem pokonci. sem namreč že ene parkrat mislila, da bom dobila M, pa je potem spet prenehalo (oz. čisto malo). če ne bi ti povedala, da je pri tebi tako ne bi pogruntala!user posted image
sem pa malo brskala po netu, pa piše, da ko se sluznica zadosti odebeli, dobiš M. očitno bo pač nekaj časa trajalo. lp

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: histeroskopija v lj
25.12.2009 17:54:19   
lara33
Eno vprašanje imam za vaju nati29 in pikicamala. Mene je menstruacija za cel teden prehitela. Zdej pa ne moren poklicat tja tiste gospe, ki naroča- zaradi praznikov. Pa ne vem kaj naj naredim. A  sta vidve začeli jemat kontracepcijske tablete 1. dan menstruacije? Malo razmišljam, da bi kar začela, hkrati pa se malo bojim, da me bo sestra napizdila, ko bom poklicala in ji povedala, da jih že jem. Hkrati pa ne bi rada še en mesec dlje čakala. Ne vem kaj naredit.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: histeroskopija v lj
26.12.2009 9:18:05   
nati29
Lara, kdaj pa imaš operacijo? Jaz sem imela operacijo 15. 12. 2009, tabletke pa sem začela jemat prvi dan menstruacije 21. 10. .

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: histeroskopija v lj
26.12.2009 18:03:26   
pikicamala
lara33, jaz sem jemala kontracepcijske že cel mesec prej. po mojem jih kar začni jemati, ker če jemlješ kontracepcijske tabletke, ni tako pomembno kdaj v ciklusu imaš operacijo.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: histeroskopija v lj
26.12.2009 19:49:20   
nati29
Pikicamala, a si že dobila M, jaz imam še kar krvave izcedke, pa še kar tabletke jem, mi je že kar malo čudno.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: histeroskopija v lj
27.12.2009 14:55:50   
lara33
Hvala vama obema za inf. Me pa tale menstr mal heca. Sploh ni pritekla. Samo zadnjič je blo par kapljic, pa sem ze mislila, da bo priteklo, pa nič. Hvala še enkrat.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: histeroskopija v lj
27.12.2009 17:19:03   
pikicamala
nati29 - še kar ne! mi že gre kar na živce, da moram tak čakat! krvavim pa še kar. sicer čisto malo, sploh če sem pokonci. jaz se še kar pazim, pa precej ležim. nisem še nič kaj okrog hodila. ti boš kmalu konec s tabletkami, a ne? ti maš fajn to. sigurno boš po koncu dobila M. jaz pa nimam pojma kdaj.user posted image ej, kaj boš šla ti kaj k tvoji ginekologinji na pregled? meni sicer niso nič rekli, sam mogoče bi pa šla. kaj misliš? ti še počivaš? že greš v službo?

lara33 - kdaj imaš ti hsc operacijo? tudi pri meni je bilo tako, da je kar ene par kapljic priteklo, pa sem potem začela jemat, potem se pa moja M kar ni mogla odločit a bo al ne bo.user posted image
lp m.

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?