MAŠKA
|
Na hitro vas pozdravim, ker časa ravno nimam na pretek . Pa saj veste, itak ste skoraj že vse mamice. Še tukaj bravo za Twixy in njeno punčko , zelo sem vesela tako lepih novičk, ko pa je revica toliko pretrpela med nosečnostjo. Moja Maša je bolna, cel mesec že kašlja, v ponedeljek je dobila še vročino, zako da sva se v torek šle pokazat na pediatrijo in je dobila Sumamed... upam, da nas bo ta odrešil , ker mi je grozno, ko hoče cartat in lupčakt Živo, mi jo pa kar stran podimo in to že cele tri tedne. Z Živo še lovimo ritem, spimo ponoči bolj malo, podnevo več, tako da sem čist razštelana... Rižkoo in Sonček85 komaj čakam, da se kaj vidimo in kakšno rečemo, ampak prej moram mojo pupo pozdravit, da ša vajina sončka kaj ne pobereta. Ko bomo za v civilizacijo vama javim in sta prisrčno vabljene! Upam, da bo že toliko toplo, da bomo lahko zaštartale vozičke in naredile en sprehod ! Ostalim vsem en lep pozdravček!