Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......hvala za navodila glede fotkiča-zlata si,res .....verjetno se res tvojedva bojita da boste šli na svoje.....ne sikeraj se,še vedno glejta za opcije da greeste v svojo hiško,če pa jo ne najdete pa se tudi ne sikeraj ker vsaka stvar je za kaj dobra .....kako pa ti je tašča uničila božič? Ja mislim, da bom zaradi niju raje tle ostala kot pa da koga na vesti nosim res nimam moči, da se spopadam z užaljenostjo čeprav skos govorita, da če bi bla na najnem nestu in bi bila možnost nebi tle ostala.... ampak se mi zdi da je vse neka farsa..... bomo vidli zdej si boma montažno spalnico dozidala pol bomo pa vidl če se bomo boljše počutli z nekaj kvadrati več al bo še vedno manjkala kaka klet pa podstrešje tašča nam je rekla da bo naredila kosilo in itak jst nisem kuhala pridemo tja pa kosila ni blo pa smo prišli neki ob 4 popoldne ma sem bla jezna lahko bi vsaj poklicala, da ne more in bi jst otrokom vsaj juhico skuhala..... je sicer imela v pečici štefani pečenko, ki smo jo jedli pomoje okol pol 6..... potem smo se mal menli pa jima je moj reku da nej nehata kadit in pol sem jst dodala da je obljubla, da ko dobi prvega vnučka bo nehala in je rekla da je misla vnukico mislim a moje2 fanta nista tok vredna k ena vnukica..... jst ju nebi zamenjala za nobeno punčko res tako vseeno mi je kaj imam in sme ravno včeraj mojmu rekla da bom imela 4 otroke pa sem ga vprašala kolk jih bo on mel pa je reku ja tud 4 in sma se menla o spolu je reku če bosta še 2 fanta bodo pa pevci in bodo nastopal v glavnem je reku, da mu je vseeno če bi dobil šekakega fanta no ko smo se končno spravli za mizo je začela pa silit in otroc so se že prej kruha najedl in ona začne dej beniju mal štefani sem rekla ne ker se je že dost nejedu in pol bom pa jst dala........ v glavnem je pol moj vzkipel in reku da nej neha...... florjan si je ful želel tam ostat in sem mela zanj vse za preoblečit ampak ko sem vidla kako otroka sili (to ni blo prvič) sem rekla ne da mi ga bo zvečer nafojtrala do onemoglosti pol pa spat dala ne hvala...... v glavnem ko reče florjan da ne more več začne boš še mal čokolade kaj pa kompot kaj pa on kompot, kaj pa torto...... v glavnem nima meje...... mislim da me pred februarejem ne vidi...... aja pa pričakovala sme pod smrečico vsaj 2 mala darilčka..... aha pobožne želje dobla sta iz hladilnika vsak enga božička.... sej to je tud lepo sam lahko bi jih dala pod smrečico...... če bi bli doma bi imel lepo božično kosilo in nebi se kregal okol tega kolk in kaj naj otrok pri 10 mesecih je.... pa ja jst vem sej sem mu mama..... glede tvojih dveh:mislim da ju je le strah da vas ne bosta tako pogosto videla-zdej ste le vsak dan skupaj,potem pa tudi če bi bili le 20 metrov stran,ju je strah da ne boste hodili na obiske.....lepo si uredite tukaj,spotoma pa še glejte za hiške-zaradi staršev ostajat doma in s tem tlačit svoje želje nekam daleč v podzavest,ni zdravo......sploh ko res dobita še kakšnega ,vam bi bilo bolj udobno na več kvadratih-sej se je luštno stiskat,luštno je pa tudi če ima vsak član družine lahko malo zasebnosti glede tašče:mislim to,da je rekla da je mislila vnučko,je men adijo pamet....dober,večerjo in darilo še ok,ampak da maledva sili jesti in da te ne upošteva,je pa mimo......ne sikeraj se,ker je ona na slabšem ko vas spet neki časa ne bo na obisk,Florči in Benči pa sta itak pametna in se ne bosta počutila prikrajšana-če so starši srečni,so tudi otroci jaz močno,močno stiskam pesti za vaju da vama uspe še kakšen (neglede na spol),ker vidva sta polna ljubezni in vem da jo imata še dovolj še za 10 otrok
|