|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
23.12.2009 13:36:21   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

urša... sem glih zdajle odprla tvojo pošto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ful lepa čestitka, še bolj pa družinica na njej
HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika a šele zdej si dobila, poslala sem v sobotouser posted image Pa hvala za pohvale, no zdej nas pa poznaš vse štiriuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da vas kdaj spoznam tudi v živo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.12.2009 13:39:06   
Urša08

urša... sem glih zdajle odprla tvojo pošto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ful lepa čestitka, še bolj pa družinica na njej
HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika a šele zdej si dobila, poslala sem v sobotouser posted image Pa hvala za pohvale, no zdej nas pa poznaš vse štiriuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da vas kdaj spoznam tudi v živo user posted image

Ko pridemo prinesem pecivo, obljubim user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.12.2009 13:41:32   
Urša08
Tamika jaz sem pa  (no še bajedero nardim) za par dni končala s peko in kuho (jutri še eno zelenjavno juhico za tamaledva nardim) user posted image Jutri mamo večerjo z mojimi - mami kuha, v petek mamo kosilo, v soboto je tašča povabla na kosilo, tko da bom mal frej in uživala v brezdelju. Sem si pa tud zadala da do ponedeljka ne perem, likam, samo najnujnejše pospravimo drugače pa uživamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.12.2009 13:44:29   
TAMIKA3

Tamika jaz sem pa  (no še bajedero nardim) za par dni končala s peko in kuho (jutri še eno zelenjavno juhico za tamaledva nardim) user posted image Jutri mamo večerjo z mojimi - mami kuha, v petek mamo kosilo, v soboto je tašča povabla na kosilo, tko da bom mal frej in uživala v brezdelju. Sem si pa tud zadala da do ponedeljka ne perem, likam, samo najnujnejše pospravimo drugače pa uživamouser posted image

pri nas pa cel cirkus user posted image ... v soboto praznujemo roj. dan za našega božička user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.12.2009 13:47:06   
Urša08

pri nas pa cel cirkus user posted image ... v soboto praznujemo roj. dan za našega božička user posted image

in kaj si taki 5 letni božički želijo za roj. dan?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.12.2009 13:53:16   
TAMIKA3

in kaj si taki 5 letni božički želijo za roj. dan?

moja mami mu bo kupila stol, ker gre v jesen v šolo
mi2, ko bova spet malo pri denarju sobo

želje: bakugani, igrice za PS2, risanke.....

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.12.2009 13:54:34   
Maksi1
Kako lepo - pekarne februarčic delajo na polno paro....tudi pri nas (sva z mami pravkar potico naredile - 3 kos), zdej me čaka še mal peglanja, potem bo pa že boljše.

Urša sem ti poslala zs. Hvala lepa. A kode od čajev še zbiraš?

Onasiss - sm si drznila ti poslat še en kupon, a upam, da ga dobiš pravočasno, saj sem ga šele danes dala v kaslc.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.12.2009 13:59:50   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

simonakr nej patronažnop pokliče sej pridejo

Sej patronažna pride, ampak samo enkrat na teden pa še to noče pustit tehtnice niti za eno uro. user posted image user posted image

Ponavadi je tako, da če misliš da se otroček premalo redi da pokličeš in pride stehtat otročka, lahko ga pa tudi v Zd pelje. Mislim da ne komplicirajo, vsaj pri nas je tako. A pa se res premalo redi? Je patronažna tako ocenila in kljub temu ne bo prišla kontroliratuser posted image

Ja zredil se je 30g v celem tednu, kar je premalo! Da bi ga v ZD vozila sm ji pa pozabla predlagat. Ja ne vem kakšno patronažno ima jest bi večkrat prišla pokontrolirat če bi se tako malo redil! user posted image user posted image Ampak sej veš 100 ljudi 100 čudi!

Letim nazaj da se mi ne bodo piškoti preveč zapekli! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.12.2009 14:00:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Kako lepo - pekarne februarčic delajo na polno paro....tudi pri nas (sva z mami pravkar potico naredile - 3 kos), zdej me čaka še mal peglanja, potem bo pa že boljše.

Urša sem ti poslala zs. Hvala lepa. A kode od čajev še zbiraš?

Onasiss - sm si drznila ti poslat še en kupon, a upam, da ga dobiš pravočasno, saj sem ga šele danes dala v kaslc.

Maksi sem ti že poslala. Ja kode še zbiram, maš kako viška?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.12.2009 14:02:10   
Urša08
Tamika jaz sem čist za svetom, kaj so bakugani? user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.12.2009 14:03:56   
Maksi1
Urša- Hvala sem dobila. Bom sporbala. Kode imam zdej 2, sem jih že izrezala in če jih hočeš, kar pošlji naslov. Bom pa tam po novem letu sigurno še ene 3 imela, samo to bo verjetno šele konec januarja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.12.2009 14:05:19   
TAMIKA3

Tamika jaz sem čist za svetom, kaj so bakugani? user posted image

to je eden

user posted image

user posted image

počakaj, da pobiča malo zrasteta user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.12.2009 14:09:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Urša- Hvala sem dobila. Bom sporbala. Kode imam zdej 2, sem jih že izrezala in če jih hočeš, kar pošlji naslov. Bom pa tam po novem letu sigurno še ene 3 imela, samo to bo verjetno šele konec januarja.

Sem ti poslala naslovuser posted image Zlata si, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.12.2009 14:11:51   
Urša08
Kaj so grozni ti bakugani, joj kaj me še čakauser posted image morm priznat da so mi barbike bolj domačeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.12.2009 14:14:34   
Ajvy

Ajvy jaz še vedno trdim da nisi antitalent. Če bi gor zrasla v okolju kjer se je veliko peklo bi ti bilo marsikaj čist samoumevno, nihče se pa ni pameten rodil in ne moreš vsega vedt. Se sebe spomnim k sem enkrat po enmu receptu od mami hotla neki spečt in se mi je zdel totalno pomankljiv, no sej zdej sem pa jaz tebi tacga dalauser posted image user posted image user posted image user posted image ti kr za vse podrobnosti vprašaj. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si me zdejle spomnila....ti povem kakšni so mamini recepti....

malo moke....
malo več vode....
po občutku. ne vem česa....

pol se pa pejtuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam si rečem ,da enkrat ko bom obvladala...bom tut te znala bratuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.12.2009 14:14:38   
Ajvy
Simonakr...super za zobek user posted image user posted image

Brkn...nisem misnla da je to hudo...ampak da je super, pohvalno user posted image user posted image

sjmm....hvala za recept.user posted image user posted image user posted image ...te pečemo jutri in jih bomo nesli k babici na božično kosilo....da se bo lahko Tarja pohvalila user posted image user posted image

Baki.
...škoda za avto.....kaj pa je narobe z njim???
Lepo se imejte pri mamici

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.12.2009 14:14:42   
TAMIKA3

Kaj so grozni ti bakugani, joj kaj me še čakauser posted image morm priznat da so mi barbike bolj domačeuser posted image user posted image user posted image

pri nas so doma tudi dojenčki, vozički, kuhinja user posted image , ne najdeš pa orožja user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.12.2009 14:26:45   
Ajvy
Brkn....full dobr za Božička user posted image user posted image user posted image

Baki...ja..tortica...njami user posted image user posted image

KAyica....full dobr da sta zrihtali glede flekecev
in the best glede železa user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi en lep in miren Božič user posted image user posted image user posted image

Simonakr.
..kaj pa če si jo naroči v posojo pr eni firmi..sam res ne vem katera je...povprašaj kle na forumu?

ČEbela...sej ti je povedal...igračouser posted image user posted image user posted image -

Tamika...the best za medenjake user posted image user posted image

Sunny...the best za maratonsko spanje user posted image user posted image pa za piškotke user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.12.2009 14:35:30   
Urša08
Grem mal na kavč, se tipkamo zvečer. Lep popoldanuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.12.2009 14:57:24   
Onasiss
Dan.....
...dogaja...full...vas ne dohajam in ne vem kaj je novega....user posted image .

Danes bil šoping....pa smo spet za nekaj evrov lažji....

Urša...za bakugane sem ti že razlagala...kr neki drago kot hudič, so pa risanke na Cartoon network, ampak za bolj ta velike otroke, ker je nekaj agresije....

Šla sem se tudi v ta staro službo poslovit..matr kok je luštno k noče noben nč pit....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.12.2009 14:58:02   
Onasiss
HVALA KER STE DRŽALE PESTKE, NAREDILA SEM IZPIT.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.12.2009 15:07:10   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kje ste kupile pajace za na sneg?povsod imajo samo tamale cifreuser posted image

jAZ GA IMAM OD SESTRIČNE...OD vITA JI JE HITRO PREMAJHEN RATU....sory črke

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.12.2009 15:24:31   
Katjusa

pri nas so doma tudi dojenčki, vozički, kuhinja user posted image , ne najdeš pa orožja user posted image

kaj je to bakugan? aha vidim da je že onasiss razložlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo tud vse avti, vlakeci, punčke, voziček, kuhinja..... orožje in čudna bitja odpadejo dokler jst igrače kupujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
23.12.2009 15:24:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

HVALA KER STE DRŽALE PESTKE, NAREDILA SEM IZPIT.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.12.2009 15:25:19   
Katjusa
jst sem bla v trgovini zapravla goro dnarja prnesla domov pa nič pametnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?