majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Katy 83, ja jaz sm včeraj gledala tisto oddajo. Kr pač nisem mogla spat, drugače pa so se mi zdele tiste izjave precej butaste! Ene so se tako grdo obnašale, da se res zamisliš no. Saj jaz verjamem, da ti včasih pride vse preko in si naveličan, sploh če si še nenaspan. Ampak da so hotli, tako negativno predstavit starševstvo.. Sploh tista, ki je pol komaj rodila. Ko je rekla, da če bo otrok alergičen na mačko ali psa, da moral otrok stran Pa kaki odnos ej. Boljše da ne bi gledla, ker sm samo "šinfala" poleg Jaz sm si mislila, ko sm to vidla, kaj bodo lahko rekli otroci na izjave svojih staršev, ki so tako fajn na mednarodni tv predvajane ko bodo malo zrasli. točno to se je meni motalo po glavi. Bogi otročki. Eh, ona, ki pa je bila noseča, pa je itak take čudne ven metala. Mislim jaaa... jaz sem gledala celih 5min potem pa mi je bilo kar katastrofa no... Zakaj je potem ona mela kar 4 !!!! če je taak hudo... mislim res da ti včasih znajo spiti živce, ampak da bi tako govorila... pa ni šans, ko jo imam najraje na celem svetu.. eh... postanem besna ko