ily
|
Še ena, ki se javi po prvem pregledu! Čeprav sem si zaobljubila, da ne bom nikomur nič povedala do NS, pa sem si včeraj, ko sem imela prvi pregled, premislila, ko sem videla, kako najinemu Polhku bije . Sem bila čist navdušena! Tako, da se danes javljam na seznam. Doma pa nisva še nič povedala, ne tamalima dvema ne staršem. Doma verjetno ne bom mogla več dolgo skrivat, ker sem nehala piti kavo in bo mami hitro ugotovila, ˝koliko je ura˝, tako da imam namen povedati še ta teden. V službi bom pa počakala do NS, potem pa moram v akcijo, ker se mi konec junija zaključuje projekt in bo potem verjetno moral kdo drug nadaljevati ali pa se bomo kako drugače zmenili .... Tudi sicer mi je zelo, zelo , bruhala pa še nisem. Se nekako zavestno držim nazaj, da ne bi prišlo do tega. Sem bila v prvi nosečnosti za to v bolnici in ne bi ponovila. Se pa tolažim, da še kakšne štiri tedne, pa bo bolje! Pa še par osebnih podatkov: sem med ˝starejšimi˝ , čez en teden bom stara 34 let. Je pa to moja 4. nosečnost (2. nosečnost se je končala s SS) in bo, če bo vse po sreči, to moj 3. porod. Doma imamo pa dve navihanki, eno veliko Piko (7 let) in eno malo Bubo (3 leta). Po poklicu sem univ.dipl.inž. gradbeništva, doma pa iz okolice NM. Naj bo za prvič to dovolj. Zdaj, ko sem se ˝pofočkala˝, se kaj večkrat javim, da vas ne bom samo brala!
|