nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja Sem se tudi jaz sedaj nasmejala LoveLove....res je čist zmedena...sej ko sem šla brat mojga pa tudi ni kaj boljši...ma sem bila v službi in sem na hitr pisala in pol pridejo ven take krace...sam da ste razumele, kaj se želela napisat Tok smo srečne, da pol kr neki pišemo..ma jaz še zdaj ne morem dojet, da sem res noseča, se mi zdi kot da sanjam... Sem si kupila danes revijo Nosečnost in bom pol mal v postelji prelistala Jaz pa sem mojga sončka dojila sam 14 dni in za to sem sama kriva, ker sem imela to poporodno depresijo in sem sam jokala, Žan mi je bil čist odveč, skratka nisem bila srečna...men je bila muka, ko sva se morala dojit, da sem se morala ločit od mojga...ma ne vem kr neki mi je bilo....Žan itak ni spal cele ljube noči, sam smo ga nosil, on tulil kot...tega res ne želim nikomur in tega se tudi sedaj ful bojim Jaz pa sam jem te Elevit tablete in mi zaenkrat še odgovarjajo, pri Žan Tai-u, sem jedla Tifol, pa sem ful bruhala...tko da sem tokrat rekla, da probam tele.... So mi rekl danes v službi...ja Martina, ti pa si se nekam ojačala v prsi...ma jaz se delam kot da nič ne vem... Lep večer ob vaših najdražjih Žan taja ne se bad to še ne pomeni da bo drugič tudi tako, mogoče bo sedaj tako fajn, da boš možeku rekla da bi še vse enkrat ponovila. Mislim da nisi edina, včasih se meni tudi zdi da sanjam da sem res noseča ampak trije testi so pokazali da je + in pol je toto . Meni je pa bilo danes hecno, ko smo si vsi vošili za novo leto pa meni ševica pa naj se ti izpolni vse kar želiš, pa saj vemo da si bejbija želite. Jaz pa ja, saj bo, vem da bo Še dober da ni nobeden posumil, sem se odločila da bom sedaj malo počakala in bom kasneje povedala
|