Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Da se še tu malo potožim, v zadnjih 10dnevih se mi je podrl svet, še dobro da imam vsaj Danajo. S partnerjem greva po 13l narazen, v trenutku je povedal da si ne želi drugega otroka z mano pri 3m noseč in da ima drugo. Tako sem prejšnji teden imela komisijo za prekinitev noseč. in v petek splav (porod) skoraj izkrvavela....V glavnem nočna mora iz katere ni zbujanja, pa se bom mogla že za Danajo in se pobrat čeprav sem padla iz nebes daleč pod zemljo.
želim ti, da se čim prej postaviš spet na noge in si urediš življenje, da ti bo lepo.
Malo sem živčna, ker ima v sredo Nadja RD in gre naš mali zelo rad za naše RDje v bolnico - je šel za mojega in od očija, lani je pa tudi zrihtal, da sem bila jaz v porodnišnici, ko je imel Gašper RD in Nadja (no to sem jaz potem za en dan prestavila ponoven sprejem v porodnišnico).
. Za moškim, ki ti v takem času lahko nekaj takega naredi ti ne rabi biti žal, je pa res obupen čas za iti skozi vse to. Upam, da imaš ljudi, ki ti pomagajo.
.