mala bejba
|
Tiste k mate probleme z vneto ritko probajte kremo od Mustele. Mi smo mel v treh mesecih samoo enkrt vneto.Previjam jo po vsakem hranjenju(na 3ure) oz. tud vmes če vidm d je pokakana al pa sam polulana.Jo pa umivam po ritki sam z vodo,fan obrišem,pustim par minutk d se posuši,tačas se pa pogovarjamo,kr ful uživa k je nagec.Pa namažem s kremo.Razn v primerih d se mi zdi d hoče bit ritka majčken rdečkasta uporabim Sudocreme pa je do naslednjega previjanja boljš.Nam se to obnese,tud k je mela vneto se je to v dveh dneh pozdravilo. Jst kupujem pamperske v avstriji pa nm je mogoč 5x do zdj skoz prišlo,pa še to k sm uporabljala new baby,dj mamo pa baby dry je pa še boljš.Smo pa lih prešaltale na št3. Naša je tud tečna že tri dni,pa ful velik spančka.Včer ji je ati dau lupčka k je pršu domov ona pa užaljeno v jok. Se je pa začela slinit na polno.Rokice si pa tlači nenormalno velik,pa d jih slučajno ne umaknem pa poskusm zamenjat z dudo,ker je princeska užaljena.Sploh ne vem ka jo drži.Pa polivat je spet začela,če je vsaj 6x na dan ne preoblečem... Romama mi smo tud malce zaskrbljeni kr mamo s5 nosek rahlo zamašen,d s5 kej ne dobimo.Vročine nimamo hb,se pa v nosku sliši vsake tok časa smrkeljček,sam vn ji pa nč ne spravim.Mislm pa d sm ji jst nosek razdražila,kr ji dva dni nism nč fiziološke dajala,kr je bla že vredu,pol sm pa tri dni nazaj rekla preventivno d ji dam kapljico fizioliške v vsako nosnico,je pa spet začela vlečt na trnutke.Mogoč se še ni vse sčistlo od bronhiolitisa,bomo vidli.Upamo na najboljše. Je pa začela ful velik jest,še vedno na tri ure s to razliko d se zdej 3x na dan naje tok d komi diha,vmes pa mal manj.Očitn ji že paše tko.Važn d se zvečer naje d pol mirno spančkamo. Pregled kolkov mamo v sredo,sicer že dolg ne povijamo več na široko,kr smo mel pregled že pri mesecu in pol,kr je mela bolj nerazvite ob rojstvu,pa smo zgleda fajn povijal tko d so že takrt rekl d zadostuje pamperska,pa smo jo vseen preventivno še 14 dni na široko povijal pol sm pa nehala kr je mela tm ful suho pa rdečo kožo od vseh tistih pleničk. Matr sm se razpisla. Lep vikend vam želim,bolanim malim pikicam pa da se čimprej pozdravijo.
|