blondy_81
|
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie vsi so isti...Shopgirl, moj mu tudi dudo s kapljicami tiši za vsako figo...Ko mu pa rečem, da ga naj na trebuščka obrne in nosi, pa on tega ne zna. Pa sem mu že pokazala, pa je probal, ampak vseeno...ker to je pa res huda znanost Blondy, čudno ne, da nisi vsa 'voljna' zvečer, ko se ti po celem dnevu uspe stuširat in preoblečt v svežo pidzamo, ki še ne diši po otroškem bruhanju in bit za akcijo Eh, sej bo, mal jih je treba še vzgojit, pa bo...Jaz sem mu ga danes, ko je prišel iz službe dala in šla za 1 uro spat, je ful pasalo, zdaj pa mali spi, ati pa kuha večerjo (je kuhar po poklicu)....Mami pa na RR jamra oni po moje mislijo, da kako smo me spočite, ker smo itak cel dan doma. Pri meni misli, da grem jst vsak popoldan za 2 uri spat in da pol moram bit spočita zvečer. Matr še stuširat se ne morm dokler on ne pride domov, ker nikol ne vem kdaj se bo mala zbudila. In pol se tuširam tud ob 1h ali po dveh ponoči. Oni so pa revčki božčki, morjo delat in so utrujeni. Mi smo pa tolk nesramne, da jim otroka poturimo ko pride domov, pa še ponoči bi rade vidle, da bi oni vstajali ipd. In pol je moj revček, k ne dobi vsak dan za sexat. Haloooo...in pravi, da ga morm tud jst razumet.