Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz že vem, kaj bom. Rezance pešhonda
Joj, aveš da morš pol peš domov Ploščo? Ma kaj pa vem... Nisem še jedla. Mogoče bo ena porcija res premal za tebe Je za razmislit. Sej jaz bi se ti pridružila. Sem tut lakotnik
Ja, ja, tej zgodbi sem že enkrat nasedla-pol sm mogla pa tok pizze pojest, da celo noč nisem spala, tko me je tiščalo....
A si vidla Majano? Ona je svojo porcijo pojedla pa še od Katmat ostanke Me rulamo
Jst bom pa solato mrlačnik jedla. Sm rezervirala taščo,. samo lahko pride mal čez šest, ampak ni panike, eno urco jo bo pa že moj mel.
Sm hotla it dons eno kiklco kupt, pa mi guma pri avtu neki škripa, očitno mi kiklca ni usojena, zdej pa v petek ne bom lepa . Morm jutr avto spravt na AMZS.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz že vem, kaj bom. Rezance pešhonda
Joj, aveš da morš pol peš domov Ploščo? Ma kaj pa vem... Nisem še jedla. Mogoče bo ena porcija res premal za tebe Je za razmislit. Sej jaz bi se ti pridružila. Sem tut lakotnik
Ja, ja, tej zgodbi sem že enkrat nasedla-pol sm mogla pa tok pizze pojest, da celo noč nisem spala, tko me je tiščalo....
A si vidla Majano? Ona je svojo porcijo pojedla pa še od Katmat ostanke Me rulamo
Solato boste jedle?!Sej niste resne.Pol bom jaz mela slabo vest, če bom kej kar bo imelo več kot 2 kaloriji. lake kiklo boš mela?Pišuka, a to je pol tko, resna večerja? Kaj nej pa pol oblečem?