Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Jst sm pa šele zdaj na kavici No1. Kosilo? Dragi kuha dušeno sladko zelje, zraven bo pire krompir in hrenovke. Jst pa imam v pečici sladico (nadevano listnato testo-skuta, jabolka...).
. Pa še vsi trije šmrkci so bolni, od tega imam dva na AB in je bla zdej dva dni čista štala pri bajti, dokler niso AB prijeli. Zdej se pa počasi vračamo v umirjene tirnice.
Ufff, kako sem znorela. Poklicala sem ga in zahtevala opravičilo in zastonj vožnjo do BTC-ja (glede na to, da zaradi njega taka nisem mogla it' na avtobus, pa še novo torbico mi je umazal, prašič), gospodu je pa padlo na pamet, da se je on začel dreti name, češ kaj pa stojim tam. Ja, pi*da, kje se pa avtobus čaka, če ne na postaji? Spomnila sem ga, da Bavarski dvor ni avtocesta, pa je rekel, da ga boli ku*ac. No, potem sem pa pošizila in sem rekla, da ga bo najbrž zabolelo še kaj drugega, ko bom šefa poklicala. In sem tudi ga. Potem je pa še ta hudič skoraj crknil od smeha, ampak je vsaj rekel, da se bo pogovoril z njim.
Saj se mi smiliš tudi,no. Tebi bo pa jutri smešno
A si dobre volje,al ga piješ?
....no ja....recimo