2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAPO DOL KAKO VAM GREDO KG DOL... Sedaj pa ve meni povejte - repa in krvavice - na škrobni dan, a je to velik greš, v bistvu riž in kaša gresta skupaj samo kri??? REPA - je živilo, ki ga lahko ješ vsak dan, podobno kot zelje, KRVAVICA - pri nas je sestavljena iz ješprenja, riža, mesa (glave) in drobovja, krvi ter začimb...... itd... Tako, da je po ločevalni nebi mogla uvrstit na noben dan (kot sarma). A tudi sama sem jo jedla 2x odkar sem na ločevalni in 1x sarmo. Sem jo pekla v pečici na peki papirju in jo jedla na ŠKROBNI dan. Ti si jo kar privošči vsaj malo in veliko repe. Še to sama repe nisem zabelila z ocvirki samo podmetla sem jo z polnozrnato moko. Pa še nekaj, kako to, da vam gre sedaj po 2 mesecih toliko dol?? Meni že na samem začetku gre fuuullll malo, danes sem štartala 4 teden in imela 64,7 kg (2 KRAT SEM SE VMES RES FEJST PREGREŠILA)...dober mesec in pol nazaj pa sem jih imela 65,2...no je pa res, da sem jih danes 3 tedne nazaj imela 68,8...jojojoj (takrat ko sem začela z ločevalno=, sem zakomplicirala ne...skratka zdi se mi, da vam gre res lepo, predvsem pa dosti dol, po 2 kg na teden....KAJ SPLOH KAJ JESTE??? JAZ BI TUDI??? Če bi ti imela toliko preveč kg, kot jih je tehnica pokazala meni, bi prvi kg tudi tebi kar skopneli. A HB jih nimaš in zavedaj se počasi se daleč pride le vztrajat je potrebno. Tudi polž prileze na cilj. Sem se morala malo izkašljat, ker je spet mrzlo in turobno vreme.... In jutri bo sonček., kajti po vsakem dežju posije sonce...................