alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Sem mislila da je Anej prestavitev ure prestal brez težav pa temu ni tako . Se je danes ponoči in tudi že včeraj zbudil ob 2 in jedel, potem pa še enkrat ob 5-ih ob sedmih pa itak vsak dan. torej je obrok ob dveh dodal. ne vem zakaj pa že tako lepo je spal tudi po 9 ur skupaj. no glavno da ni nekega joka ponoči. zaspi takoj nazaj. pasenje kravic: naš Anej je že star 3 mesece in 1 teden. dvakrat mu je uspelo se iz trebuha prevrnit na hrbet, glavico nekaj dviguje vendar ni šans da bi jo dlje časa držal pokonci in opazoval okolico, z rokicami se sploh ne dvigne. sme tako zaskrbljena . Tudi rokic si ne opazuje kaj preveč, samo vedno jih klači v usta in cmoka kot da so najboljši sladkorček. res je da se je 1 mesec prezgodaj rodil vendar tukaj berem da vaši otročki že pri 2 mesecih vse to obvladajo. sicer čeblja že kar nekaj, smeji se glasno tudi. A me naj skrbi?? tudi našega tale prestavitev ure nekaj matra-prej je že lepo zaspal tam do 21h, redko kasneje, smo že kar uvedli nek ritem, zdaj pa mi je eno noč ob 21.30, včeraj šele 22.15. samo je po svoje logično, ker je šla ura za 1 uro naprej. kaj pa druge, imate podobne izkušnje? sisi77, pa kaj se sekiraš-naš vedno ponoči ziza vsaj 2x, včasih tudi 3x, pa kaj-glavno je, da takoj potem zaspi in ni kravala celo noč danes mi je prvo rundo spal kar 4 ure in pol pa sem se prej jaz zbudila, ker me je ena joška že ful tiščala, tko da si sploh ne predstavljam, da bi spal celo noč ob dojenju tudi ko berem teme o dojenju, je to čisto normalno, da se večkrat zbujajo, AM je pa le drugače ker bolj nasiti. glede pasenja kravic pa naj te nič ne skrbi, vse ob svojem času, vsak je drugačen! potem vidim, da Pag kar hvalite za dojenčke-kak pa je kamp Straško, je senca? mi še enkrat v apartma ne bomo šli ker moj že tko ful za šotor navija tko da bova najela kar prikolico. ena je pisala da gre na Korziko-a že letos s tok majhnim ?? midva mava tud v planu samo par let kasneje, pa več nas bo šlo.
|