Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
tudi samo za vikend 1 x .
, diete sedaj odpadejo. Bomo hujšale drug teden
tako sem vesela, da je rada noter, me je kr skrbelo, vendar je čista 10ka!!!
nevem. en teden ga sploh ni pila, zdej že 3 dni ji pa dajem samo 50 ml dnevno. spit pa more zdej okrog 700 ml mleka. to je moja iskušnja, čeprav ni blo na začetku nobenih težav. sej ni odklanjala zize, vendar je postala prelena za dojenje
malo otiščane nogice od plenic.Ker js sumim da ima zaradi širokega povijanja, premajhne ji sigurno niso.
je bil ful priden in nnas opazoval iz lupinice in držal rokice, kot da moli haha
sem mu z oljčkom namazala z glavico pa počesala in so šle dol..
No, saj ni tako hudo, samo ker je prvič, me je kar strah. Začelo se je v četrtek, zgleda da je na malega prenesla svoj kašelj njegova sestrična, o čemer sem pisala. Saj se zgodi, samo ko je bilo tako očitnooo! Mali kašlja in smrka, sem nabavila baby vac in je res super. Vročine nima, je pa jokast in zaspan (danes smo spali do 11h dop). Sva namreč midva z njim tud zbolela-prehlad. Ven zaradi tega ne hodimo. Še družinsko kosilo za rd sem odpovedala zaradi tega. Upam, da hitro mine. Nimam pa pojma kako dolgo se lahko to vleče
??
zgago. No pa ona men še kar, da to ni nič in da ji bo dajala ... ob moji prisotnosti ali pa pač ne (pač neka prikrita grožnja, da ne bom več dobrodošla pri njih).