Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). je ful pasalo po dveh dneh doma
kaka pa tam 2-3x na dan, kadar samo enkrat je že mal kriza in ga napenja.
ko se jaz se lotim branja raznih knjig o dojenčkih me vedno kaj zmoti da ne pridem do konca 
. Prešnji petek sva imela UZ kolkov in široko povijanje več ni potrebno. Je pa ubošček moj prehlajen. In nosa nima zabasanega, se pa mu nekje "zadaj" ti hraklji vozijo gor in dol in ne more dihati pa ne ve se še skašljati. In seveda zato spimo zelo slabo. Pa danes je ene dvakrat skašljal tako da me je vse zmrazilo. Joj kako je hudo ko ne moreš pomagat tako malemu otroku
Sva delala že inhalacije s fiziološko. Komaj čakam jutri ko imamo posvetovalnico.
Je kaj, kar lahko že zdaj naredim, da ne bi blo še slabše?
daj da čimveč pije.. vse more spit ven pa bo zginalo.. če pa že spi pa si z mlačno ali toplo vodo dojke masiraj (najbolš kr pod tuš it) pa ven stiskaj mleko..
sem zdaj ležala v vroči vodi, masirala in si izstisnila, ker je mali že spal. Zdaj pa čakam do 5ih zjutraj, da mu dam za spraznit do konca