Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), tako da sva zavila kar v City Park in potem šla dalje raziskovat
Je bil že ful tečkast ob 16h in sem mu potem malo dvignila naklon na vozičku - je bla sama radost
Da sva lepo v miru prišla do doma.
zize mam mehke, nič zatrdlin...
jaz pa pravim še sreča da mam RR, da se lahko menim tudi z odraslimi
je pa vseeno bolj razmetano kot je bilo včasih, sam tukaj si pa ne pustim soliti pameti. Če ne gre pač ne gre.
misli da samo on dela. Zdaj je šel s kolegi na pijačo pa sem izkoristila to ker je bil full pohlevn da nebi kaj težila in ga je on dal v pižamico. vam povem katastrofa. Sploh ni vedel kje je pižamica, kje ima bodi pa da ne govorim da sta nucala več kot pol ure da ga je porihtal ko jaz naredim v 5-10 minut. upam da mu bo potegnilo da ni kar tak ga parkrat na dan pravit, vsaj dvakrat na dan preoblečt, pa še na sprehod peljat, skuhat, spucat pa še dobre voje bit
dala sem ji Calpol sirup in zdaj samo upam, da bo ponoči lepo spala. Zdaj spi že 2 uri in samo čakam, kdaj se bo zbudila, ker bo lačna, ker zvečer ni skoraj nič pojedla, ker je kar zaspala - je bila tako utrujena od jokanja
ker danes ni zaspal na joški. Jaz pa morem it spakirat za jutri...ko gremo v Trst. Že komaj čakam.