Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem pa na netu, na original hauckovi strani, videla, da bi zraven morala bit še prevleka za dež...v bc pa je ni bilo. In še dobro, da sem preverila, ker če bi se odločila za črnega, je ne bi dobila zraven...no pri modrem, ki je na srečo bil original zapakiran, pa je bila. Je moja mami zahtevala, da so tam vzeli vse narazen...ker se niso dali prepričat, da bi naj bila ta prevleka poleg. Odkar imam z bc skos neko smolo...vedno vse 3x preverim že v trgovini
Superca!!! Sem ful vesela.
zdaj se moramo za točen datum in uro zment in kaj bi katera prinesla slastnega za pod zob-no bom pa jaz predlagala za začetek: kaj pravite na četrtek 20.5. ob 12. uri? petek zna biti na cesti bolj gužva... pa jaz se javim za mini pizze v obliki ruladic, so take fajn za v roke projet in zelo njami
ampak itak da bo...ti samo bodi v to prepričana. Če je P rekla, da bo samo počasnejši v razvoju...to ni nič hudega. Konec koncev ogromno "zdravih" otrok ful pozno shodi, spregovori,... Ravno včeraj smo se pogovarjali...od znancev tamali (pa je rojen na rok) do 2eh let ni hodil...pa je čisto zdrav otroček. Moj Anej tud npr. še ne drži glavice tako kot bi jo moral...tako da naju po 4. mesecu čaka razvoja, če se ne bo do takrat porihtalo. Ampak jaz se ne sekiram...vse ob svojem času.
mojemu sem 3x rekla, da naj mi da lupinico ven iz avta...in itak da je pozabil in mi jo odpeljal v Lj. Je rekel, naj malega v rokah držim, ker me bo mama peljala...jaooo smotani ded. Ko imam sama tako hudo prometno nesrečo za sabo...pol bom pa jaz otroka v rokah držala
in sem na srečo polovila sestrično, da je bila še doma...in da ima spravljeno njihovo lupinico...tako da je zdaj moja maam šibala na drugi konec MB po njo.
Kaj ste ve oz. boste kaj dajale? Ima mogoče katera kakšno idejo. Ne vem tiste ki hodite več v Avstrijo je tam kaj takega bolj poceni?
je tudi fasal razvojno, mislim halo, sploh ne vem zakaj, kao da preveč glavico v desno drži pri kravicah. Pa jo sedaj že čisto ok. Hočem reči, včasih niso delali nobenih UZ in tega, pa smo vsi normalni, kot ti je že Zala napisala. Vzami to z rezervo, delaj po handlingu in bo se v najlepšem redu, boš videla