alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta IZVIRNO SPOROČILO: nincrli A handlig mislite tist filmček na youtube? Men je sam patronažna rekla, da pri previjanju morem z eno roko pod drugo nogico, kaj druga pa noben, tud v P niso tak delali kot tam kaže... Ja tisti posnetek iz Kranjske porodnišnice. Nam so že tam ves čas najedal s tem handlingom, še posebaj pa če je imel kakšen dojenček mal bolj izrazit mišični tonus. Tko kot je Grahek rekla, včasih niso nič komplicirali okrog tega, zdej pa tak halo, pa res ne poznam človeka, ki bi imel kakršne koli posledice zaradi nepravilnega pestvovanja in povijanja. se strinjam, nas ni noben tko nosil in dvigoval, pa smo vsi OK, kaj pa vem naš je že tako velik in težek, da težko tako rokujem z njim, sploh pa ne, če je tečen in ful joka. pa naš tud precej glavico zateguje nazaj, ko ga držim pokonci pri podiranju kupčka AD3 kaplice mu bom jaz začela dajat pri 6 tednih, tako mi je rekla zdravnica na posveovalnici-najprej 1, drugi dan 2 in tako naprej do 7 na dan. upam, da ne bo imel še več krčev po njih... kontracepcija-jaz še ne vem, imam ginek. 16.2. pa se bom pomenila, kaj bi blo najbolš. kondom mi je ful mimo, res ne bi, Mirene še ne poznam, ma kera kake izkušnje s tem? po moje bom kar na tabletkah, sem prej 8 let jemala Stediril M in nisem imela nobenih negativnih posledic, samo pluse (mozolji čisto izginili, pa manj močne menstre in manj bolečin). sva se z malim zjutraj eno urco crkljala v moji postelji in je bil tak cukrček,
|