Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Spat je šla ob 21h in prvič jedla šele ob 6h in sedaj še kar spi
. Prvič je sin tudi tako prespal noč pri 7 tednih in nato vedno večkrat do nekje 7 meseca ko je začel spati vsako noč 12 ur v kosu. Se mi Marijica osebno prikaže da se to spet ponovi
,
, pa ni ravno poceni. Navaden ležalnik že ima, je srednje rad v njem, skoz ga mora nekdo guncat in imam poln kufer tega.
Pa še nek sneg napovedujejo in mraz.
Je pojedla in zdej nazaj spančka.
je že 2 dni 8ur skup spal, sicer danes od 20h-4h pa potem do 6.30, ga je pa moj šel nahranit in previt, sem jaz še mal podremala
.
moj ponoči ne vstaja. Jaz ga enkrat previjem ker se tudi enkrat zbudi in ga takrat tudi podojim. Moj ga edino malo pomiri v postelji če preveč joka ko jaz pospravljam previjalno in čaka na dojenje. Čez dan ga moj tu pa tam previje redko ko je pokakan včasih podre kupcek pa malo se poigra z njim. če grem jaz kam in sta sama ga ponavadi da v gugalnik on pa daljinca v roko ali pa na internet tako da se nič ne ukvarja preveč s tem da bi ga kaj zabaval. No če joče potem pa že pocarta. Pri kopanju je vedno zraven. Pri gospodinjstvu pa pobriše tla tu in tam ter kuhinjo pospravi pomije posodo če je pomivalec poln in to je več ali manj vse.
sterilizatorji pa se mi zdijo predragi... A ma ktera kakšno rešitev? Mogoče bi mogla mal kisa dat zraven...