Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A je kera hodila tja kakšni so uspehi?In kje to sploh je obstaja kakšna njihova stran,da si malce preberem.Namreč danes sem bila pri dr.,ker mam take probleme z želodcem in kar je prvo pustit čike.Saj sem ji rekla,da ne morem pa mi svetovala prav tole na Hrvaškem,ker ima dosti primerov,ki o hodili tja ona neve točno kam in noben ne kadi.In kaj počnejo tam s tabo?
Vsaj njihovo stran bi mela pa nevem kak naj iščem vem pa,da obstaja.Plys za pomoč.
RE: Odvajanje kajenja na Hrvaškem 6.1.2010 11:34:32
madela
Jaz sem tudi že slišala za tole. Gre se za neko hipnozo in potem kao nehaš kadit. Jaz sem tudi kadilka,pa sem rekla,da bi enkrat šla. Če me spomin ne vara je to nekje v Poreču.
RE: Odvajanje kajenja na Hrvaškem 6.1.2010 11:36:59
Anonimen
Baje pride zdaj nekje 40-50 evrov.Ampak ok bi raskirala,če bo res pomegalo,ker mi je sama rekla,da mi lahko da nevem kake tablete,če ne neham nebo bolje.Ampak ne morem nehat kar tak....žal ampak ne gre...prokleti čiki kdo jih je zmislil sploh.
RE: Odvajanje kajenja na Hrvaškem 6.1.2010 12:02:01
Anonimen
Moja mami je šla s še tremi sodelavci na tohipnozo v POreč, trije od 4-ih so nehal kadit, zdaj je tega že 4 leta (pridni ).
Rekla, je, da je še vedno imela abstinenčno krizo in je bilo potebno potem precej samodiscipline, vendar ji je bilo lažje kot takrat, ko se je odvajanja od kajenja lotila sama - takrat je zdržala 4 dni, če se prav spomnim.
RE: Odvajanje kajenja na Hrvaškem 6.1.2010 12:05:11
štrumfek
moj tast je kadil 20 let po 2 škatle na dan. Pol so šli pa z sodelavci v Poreč... mislim da je plačal okol 140€ in nehal kadit... čez noč... od tiste hipnoze naprej ga ni več prižgal... Takrat jih je šlo 5 in 4 od 5 so še isti dan nehali kadit...
RE: Odvajanje kajenja na Hrvaškem 6.1.2010 13:15:19
Julija08
Jaz sem šla pred cca. 4 leti in nisem kadila 2 leti. Meni je delovalo, potem pa sem enkrat iz gluposti prižgala in je bilo konec. Še zdaj mi je žal, najraje bi šla še enkrat. Sem šla pa v Poreč k g. Ravšu. Bilo je pa za plačat se mi zdi da 50 €.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?