Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Eno vprašanje za tiste ki imate maxi cosi taxi 27.6.2005 21:30:35
Maš
Tudi jaz sem dobila adapterje zraven. Kupila sem ga v Infantinu za 20000 (ali pa mogoče 25000), in sicer Maxi taxi citi. Model CX je sicer dražji, ni mi pa jasno, zakaj je v BC toliko dražji?! :zmeden: Še nekaj - ali imate kakšne težave z zlaganjem? Zadnje čase gre zelo zelo zelo težko skupaj :( Lp!
(Če katera rabi adapterje, naj se oglasi - mi jih namreč ne rabimo več! Bo ceneje kot 50000...;))
Eno vprašanje za tiste ki imate maxi cosi taxi 28.6.2005 6:39:59
dory
Drugac je bla pa polna cena v infantinu 36000sit,ker je imel infantino pac exkluzivo za maxi cosi...polna cena je pa okol 50...pol pa k se je infantino zapiral so se nizal cene in jih spustil clo na 25000sit...