|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BABY PIŠKOT
27.6.2005 15:52:13   
Ni novih sporočil
ma&he
Kdaj lahko začnem dajati baby piškot?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BABY PIŠKOT
27.6.2005 15:55:29   
Ni novih sporočil
sonček-5
Ojla!
mi jih uporabljamo od 6. meseca, tako tudi piše na škatli. ne, kupujem pa tistih, ki so potreseni še s sladkorjem.
LP

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   BABY PIŠKOT
28.6.2005 22:15:21   
Ni novih sporočil
**Petra**
Jst sem dala moji mali :duda: piškote, sigurno že, pred enim mesecem, pa je blo vse OK!

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BABY PIŠKOT
28.6.2005 23:50:46   
Ni novih sporočil
BARBARA R.
Ko se ti bo zdelo, da je primerno zaradi glutena in sladkorja. Jaz ji ga ne dam, raje kupim kekse za otročke. Tiste, brez sladkorja.

:muca:

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BABY PIŠKOT
3.7.2005 23:42:30   
Ni novih sporočil
spacey
A mogoče katera ve, kateri (ime proizvajalca) piškoti NE vsebujejo glutena oz. a sploh obstajajo na našem trgu?!? Sem malo gledala po trgovinah, pa jih nikjer nisem zasledila, ali sem pa jih spregledala.

Hvala za odgovore in info. :rozica:

Lp
:kuza:

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   BABY PIŠKOT
4.7.2005 22:11:23   
Ni novih sporočil
**Petra**
spacy, mislim da od Hippa - Baby erster keks - ne vsebujejo glutena, nisem pa 100 %, ker sem škatlo že vrgla v smeti.

Drugače pa jaz Pii ne dajem navadnih piškotov, da ne bo pomote. Mal sem smešno napisala, ja!!

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   BABY PIŠKOT
4.7.2005 22:15:34   
Ni novih sporočil
spacey
Petra: a si ti tvoji sama pečeš piškotke ali kaj? Tisti od Hippa tudi vsebujejo gluten, sem glih danes gledala v Mullerju. Mislim, da bo težko najdet take, ki glutena ne vsebujejo. Hvala vseeno. :rozica:

Lp
:kuza:

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   BABY PIŠKOT
5.7.2005 23:13:15   
Ni novih sporočil
**Petra**
Ne, ne pečem ji sama. Dajem ji te Hippove ali pa Mannerjeve.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: