Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 20:03:49
|
|
|
|
anajmad
|
Mislim,da si lahko kot negovalka. najbolje je,da vprašaš na CSD.
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 20:06:35
|
|
|
|
anajmad
|
Sorry sem na hitro prebrala vprašanje. Najbolje,da se obrneš na te ustanove in združenja,pa ti bodo povedali,kakšno izobrazbo moraš imeti. sam po mojem moraš imeti medicinsko izobrazbo,ne vem?
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 20:14:08
|
|
|
|
bumerang
|
V šolstvu dajejo vedno razpis ven za 5. stopnjo, več ministrstvo namreč ne plača, profili pa so različni, itak o vsem skupaj odloča ravnatelj. Pravzaprav izobrazba sploh ni pomembna. Velikokrat na taka delovna mesta jemljejo tudi osebe, ki jih pošlje Zavod za zaposlovanje (javna dela). Kako je pa v centrih pa ne vem.
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 22:22:42
|
|
|
|
katjandraž
|
ja, v šolah jemljejo s 5. stopnjo, prideš v 18. plačni razred.
|
|
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 13.1.2010 21:02:41
|
|
|
|
Taula
|
Kot so rekle, rabiš 5 stopnjo. Na naši šoli imamo dva spremljevalca, ravnateljica vedno zaposli pri nas moškega na to delovno mesto.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSrednja šola v Gradcu prizorišče tragedijeV strelskem napadu na srednji šoli v Gradcu je umrlo deset ljudi, vključno z napadalcem. Poškodovanih je 28 oseb, sedem ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?