Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sva zvečer dodobra preluftala spalnico, zaprla radiatorje, čistilnik zraka dala do fula, skuhala kamilice in položila zraven posteljice, ter dala Sinecod kapljice
bom nahecala dragega, da kar ju3 v leclerku kupi priorija.
. Sicer pa je po definiciji 1. beseda lahko tudi zlog, ki ga otrok vedno uporablja za isto stvar ali osebo, napr. če medvedku reče toto vedno ko ga vidi,se to že šteje- hočm povedat da ni treba, da je nekaj kar ima pomen, napr. mama. Mene Nia vedno kliče ejwa, kadar se jezi je pa brr...ba. Po teoriji otroci rečejo 1. besedo nekje 8.-13.m- po teoriji! ma zdaj vidim, da teorija veze nima z otroki...vse kar sem se 4 leta na vzgojiteljski šoli učila pa dve leti na faxu..neuporabno..
joooj kok bom jst sept. dala nio v vrtec...ne vem če bom lohk..
.
in k sm ga prišla iskat so mele skibucke pod radiatorjem pa mi prbije da čeprav so bile pod radiatorjem da še niso suhe,ja mater kaj so ga tunkale al kuga
in itak je bil premražen tko da se je prehladu in zdej kašlja k pr norcih in bomo mogl še do dohtarce it k tole ni nč boljš.pa na začetku k je že hodil in so šli po gozdu in jim je v gozdu v graben padu tko da je mel pretres možganov,pa take k bi človk mislil da ga že jaz tolčem
PROTI SLABOKRVNOSTI? Smo imeli včeraj laboratorij in je ravno na meji s slabokrvnostjo, pa je dobila sirup železo za vsak slučaj. Pa baje so full zobki zanič potem po tem sirupu