Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
so bili zgleda zobki, samo ni noben še ven pokukal

. Upam samo, da bo trajalo.
. Lumpki mali.
, vse jo zanima, vse bi probala, polizala... samo goste hrane ne. No danes je pojedla celo 100mL žitne kašice, čez dan je pa samo joška laufala
.
... včasih presenetijo včasih jih imaš pa vrh glave. SE pa strinjam skoraj z vsem kar ste napisale. Mož tvoji tašči pa same pohvale za tako vzgojo!
, ker jo nisem že prej vzela ven, tako da ne vem, če jo naj sploh še matram. Se bom očitno morala kar sprijazniti, da se bo na posteljici sam še prah nabiral.
. Tako da ji dam zaenkrat do 100ml na dan.
. Ponavadi z vročo vodo in masažo preprečim, da bi dobila vročino, ampak to tako BOLI!! Ima kdo kakšno idejo s čim naj odpravim zatrdline, takoj ko jih začutim in sicer na lažji način, kot se ga lotevam jaz.
. Aja pa zgodi se mi tudi takrat, ko Neža normalno je...
Včasih tudi večkrat na uro. Še vedno ga zvijajo krči, kar je najbolj opazit ponoči. Do sedaj še ni spal več kot 4 ure v kosu (pa še to samo cca. 2x/mesec). Tudi podnevi se v postelji zelo hitro zbudi (10-30 min). Uro skupaj spi le v vozu ali avtu, tako da si jaz ne morem odpočiti.