Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili ja kdaj jih pa bomo mazil pa ujčkal ,če ne zdej!!!!!!!!!!!!!!So zato narjeni najprej taki nebogljenčki ,da je še skali hitro jasno ,da se je treba crkljat in poljubčke talat... Še prehitro bo šel čas naprej ...Če bi meni kdo rekel ,da je razvajen bi mu to potrdila, pa čimveč bi ga pred njim lupčala pa stiskala ,da bi si potem sam želel bit na Ažbetovem mestu Odlična poanta, Čili! Sicer pa: živio; mi smo imeli ćistilno akcijo, sesanje, pospravljanje, .. Tole s tujci je res hecno: naš K. je pa taka prodana duša, Včeraj so si ga trije pubertetniki (17 let), vsi čez 185 cm, dobesedno podajali iz rok (jaz bi znorela), mali pa se je dobesedno ponorel od veselja. Vriskal, se smejal, ...Več ima pozornosti, bolj je srečen. Ima pa druge fore: če vozičkava in koga srečam ter se začnem pogovarjat, bognedaj, da ga ne opazimo: najprej začne renčat kot Simba, potem pa jokat: če se začnemo pogovarjat z njim, pa nemudoma utihne.