dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Mi mamo še kar fazo pljuvanja. No, naš pa ko vidi mojo mami na široko odpre usta in se zarine vanjo ko vampir.. bi jo kar pojedel .. Če ga dam na trebuščka bi on že kar pognal in puzal, ampak še nima moči. Dvigne rito, noge k sebi.. ko kaka žabica. Nastavim mu igračko ravno toliko da je ne doseže in se jezi in poganja.. mu tudi rata da gre malo rikverc Pa vriskaaaa, gruli.. danes je bil prou posrečen, cel dan dobre volje.. še takih dni, prosiiiim To je dons Matic naredu. Se je iz hrbta prevalil na trebuh, ampak sta mu obe rokice ostale pod trebuhom. Pol sem ga pa opazovala kaj bo naredu. Pa se je začel z nogicami odrivat, pa rito dvigat. Po parih poskusih je dobil ven eno roko, ta drugo pa mu je uspel v tak položaj dobit, da se je potem prevalil na bok in nazaj na hrbet. Pol je pa spet vzel zalet in bil v trenutnu spet na trebuhu, tokrat z obema rokama pred sabo . Res mi je žal, da nimam kamere, da bi to lahko vse posnela, na fotoaparatu pa je tud ni . Mam sicer še ta star fotoaparat, k je kamera gor, ampak smo ga glih zato zamenjal, ker ni več funkcioniral. Če posnamem kaj, je ful taka rdeča slika. Bom vseen probala, da bom imela en spomin.